Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Abreu laulaa bilebiisin portugaliksi: ”Jengi meni heti sekaisin” – mukana kuuma vientilupaus

Abreun ja Averagekidluken yhteisbiisi on monikielinen kesän bailuhitti. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Abreu ja Averagekidluke tekivät kuuman yhteisbiisin. Kuva: Julius Konttinen.

Abreu julkaisi perjantaina 22. heinäkuuta uutta musiikkia, singlen Paholainen (querido). Kappaleella on mukana vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen tekevä vientilupaus Averagekidluke.

Abreu on kirjoittanut uuden singlensä yhdessä Joonas Kerosen ja Iivari Suosalon kanssa ja sen on tuottanut Los Rollos. Paholainen (querido) -biisillä kuullaan kolmea kieltä: Abreu laulaa sekä suomeksi että portugaliksi ja Averagekidluke englanniksi.

”On ollut upeeta kiertää taas Suomea ja päästä esiintymään isoille yleisöille livenä. Tunnelma keikoilla on ollut tosi ainutlaatuista. Paholainen (querido) on pitkästä aikaa kunnon bilebiisi, jonka tahdissa voi bailata, ollaan testailtu sitä kesän keikoilla ja huomattiin et jengi meni siitä heti ihan sekasin!” Abreu intoilee.

Lue myös: Abreu katkaisi biisibreikin – laulaa rikkinäisistä ihmissuhteista

Yhteistyöstään Averagekidluken kanssa Abreu on myös otettu.

”Ollaan pyöritty Averagekidluken kanssa samalla studiolla ja kiinnitin huomiota sen talenttiin, kun kuulin oven läpi miten se räppäs jotain biisiä. Tiesin heti et haluun Luken johonkin mun biisille ja tähän sille tuli täydellinen spotti! Siistii et Averagekidluke innostu tästä tosi paljon ja lähti messiin!”

abreu ja averagekidluke: paholainen (querido) spotifyssa.

Suomalais-portugalilainen Anreu tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Tämä näkyi myös syksyn 2021 supersuositulla Vain elämää -kaudella, jossa Abreu nousi yhdeksi kauden suosikiksi – hänen esityksensä keräsivät huikeaa palautetta, biisit striimasivat eniten koko kauden aikana Spotifyssa ja Levoton tyttö feat. Evelina Nelli Matula nousi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Mainos

Lue myös: Abreu nousi Vain elämää -suosikiksi – riski kannatti: ”Jännitin tätä vetoa”

Abreun edellinen albumi, tuplaplatinaa striimannut Teipillä tai rakkaudella julkaistiin marraskuussa 2019. Albumilta löytyy useampi hittibiisi, kuten Yhen elämän juttuSytyn ja Amor Amor feat. cledos.

Abreulla on käynnissä mittava kesäkiertue, joka kattaa koko Suomen.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *