Tykkää ja seuraa meitä:

Heavy

Blind Channel -Joel riisui paitansakin: hittiyhtyeen joululiput revitään käsistä – katso

Blind Channel tekee joulukuussa kotimaan minikiertueen.

Julkaistu

@

Blind Channel.

Blind Channel lähtee läpimurtovuotensa päätteksi kotimaiselle joulukiertueele. Xmas on the Dark Side -kiertue alkaa 3. joulukuuta Möysän Musaklubilta Lahdesta. Minikiertue halkoo Suomea kunnes päättyy Itämeren aalloille Silja Europalle 18.12.

Vuoden 2021 puhutuin, kohutuin ja monella mittarilla mitattuna menestynein kotimainen yhtye Blind Channel iski jackpotin voittamalla UMK-kilpailun ja sijoittumalla Euroviisuissa kuudenneksi.

Bändin Dark Side -hitti nousi välittömästi Spotifyn kuunnelluimpien biisien listalle lukuisissa Euroopan maissa ja Jenkeissä. Biisiä on kuunneltu nyt 40 miljoonaa kertaa.

Ei siis ihme, että hittibändin joulukiertue on herättänyt kansassa kiihkoa. Bändin laulajatähti Joel Hokkakin innostui niin paljon, että riisui paitansakin. Joel julkaisi paidattoman kuvan Instagramissa ja sai fanit kuumiksi.

Joel myös päivittelee Xmas on the Dark Side -kiertueen lipunmyynnin tahtia:

”Ensimmäisen 24 tunnin aikana liki 3 000 lippua myyty!” Blind Channel -stara iloitsee.

Lue myös: Blind Channel -Joel hämmästelee bändin salamasuosiota: ”Haaveilimme tästä 8 vuotta”

Mainos

Yhtye uutisoi keväällä myös kansainvälisestä levytysdiilistään maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa. Kesän festivaalikeikkojen myötä kenellekään ei jäänyt epäselväksi bändin livekunto ja energia, joka sinkoutui takariviin saakka.

Blind Channel saavutti lyhyessä ajassa myös paljon nuorta yleisöä.

Lue myös: Nightwish ja Blind Channel valtaavat Turun yhdessä Slipknotin kanssa

Festarikiertueen jälkeen yhtye siirtyi studioon valmistelemaan uutta albumia, jolta kuultiin elokuussa nyt jo liki 3 miljoonaa striimiä kerännyt Balboa. Loppuvuodesta kuusikko palaa kotimaisille lavoille jatkaen tammikuussa matkaa Euroopan kiertueelle yhdessä Eskimo Callboyn kanssa.

Lue myös: Blind Channel haastaa Sylvester Stallonen kuuntelemaan sinkkunsa – yhtye voimaantui Rockyn tarinasta

Blind Channelin pyörä pyörii valtavaa vauhtia ja ensi vuonna on kansainvälisen levyjulkaisun ja Slipknotin oman Knotfest-festivaaliesiintymisen ohella luvassa paljon isoja tapahtumia ja uutisia.

Klikkaa alta kaikki Blind Channelin keikat ja kietueet, suorine lipunostolinkeineen:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.