Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Evelina sukelsi rakkausaallon syvään päätyyn – hempeä sinkku hurmaa

Evelina sanoo, että idea rakkausbiisistä lähti vanhasta suomalaisesta sanonnasta. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Evelina. Kuva: Nana Simelius.

Uransa huipulla olevan Evelinan juuri julkaistulla Sydän sulaa -singlellä siirrytään viimeisimpien julkaisujen haikeista tunnelmista hempeän romanttisiin mielenmaisemiin.

Rakastumisen tunteen täydellisesti vangitseva, artistin itsensä sanoittama ja säveltämä single esittelee parhaimmillaan Evelinan taitoa luoda koukuttavia melodioita ja samaistuttavia tekstejä. Tarttuvan pop-kappaleen tuotannosta vastaa Evelinan luottotuottaja Tido, ja se on kolmas single artistin tulevalta neljänneltä albumilta.

Singlelle on julkaistu myös henkeäsalpaavan upea, Evelinan visioima ja simelius simelius -tuotantoyhtiön toteuttama aistillinen lyriikkavideo, joka herättää hempeän rakkausbiisin eloon aivan uudella tavalla. Videon voi katsoa tästä.

”Tällä biisillä mennään sinne rakkausaallon syvään päätyyn. Kaikki lähti ’Sydän sulaa’ -sanonnasta, joka on suomalaiseen – perinteisesti aika juroon – suuhun aika yllättävä sanapari. Oon aina itse ajatellut, että se on ihanan pehmeä tapa ilmaista olevansa rakastunut tai että joku asia on hellyyttävä”, Evelina kuvailee.

”Biisin nimen keksimisen jälkeen tää biisi oikeastaan saneli itse itsensä. Mulle tuli heti tosi vahva tunne, miltä tän pitää näyttää ja simelius simelius herätti mun visiot henkiin. Oon pantannut tähän teemaan sopivia kuvausideoita ja oon niin fiiliksissä, että päästiin päästämään ne tän biisin kautta valloilleen.”

evelina ja sydän sylaa spotifyssa.

Lue myös: Evelina tuulettaa sinkkuaan: ”Oon niin onnellinen” – kuuntele ja ihastu

Kiireiseen keikkakesään valmistautuva Evelina julkaisi tammikuussa tulevan albuminsa viimeisimmän singlen Kyynelii. Haikea ja tanssittava kappale nousi maaliskuussa radiolistan kymmenen soitetuimman kappaleen kärkeen ja on pysytellyt radioiden soittolistoilla tähän päivään asti.

Mainos

Elokuussa julkaistu Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI on ylittänyt platinarajan ja pysyi yhteensä yli neljän kuukauden ajan Suomen 50 striimatuimman kappaleen joukossa Spotifyssa.

evelina spotifyssa.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Evelina on yksi aikakautensa kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Hänen albuminsa 24K (2016), SOS (2019)ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 200 miljoonaa striimiä ja jokainen debytoi albumilistan kärkikolmikossa. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa myös paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavissaan, joissa hänellä on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Evelina julkaisi kesäkuun alussa myös itsensä ideoiman ja kiehtovasti kuvittaman Auringon ympäri -kalenterin lukuvuodelle 2022–2023.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.