Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Festareita perutaan – nyt kävi kylmät kolmelle isolle rockjuhlalle

Rock in the City -liput eivät käyneet kaupaksi. Lisää festariperuutuksia lienee luvassa.

Julkaistu

@

Festariyleisöllä on nyt yllinkyllin tarjontaa.

Tulevan kesän Rock In The City -festivaalikiertue supistuu, kun Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan festivaaliviikonloput joudutaan perumaan. Loput seitsemän Rock In The City -festivaaliviikonloppua Kuopiossa, Vantaalla, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Keravalla ja Porissa järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan Rock In The City -festivaalin peruminen johtuu ennakkolippujen liian heikosta menekistä. Liput voi palauttaa 31.8. mennessä, jolloin sekä lipunhinta että toimituskulut palautetaan kokonaisuudessaan. 

”Olemme todella pahoillamme, että joudumme perumaan kolme Rock In The City -festivaaliaMeille yhtiönä peruutukset ja siirrot ovat raskaita päätöksiä myös taloudellisesti, emmekä niitä mielellämme tee”, RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala sanoo.

”Kipeätkin ratkaisut on kuitenkin hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta asiakkaat, bändit ja kaikki asianosaiset ehtivät reagoimaan peruutuksiin ajoissa.”

Muun muassa Stam1na menetti useita kesäkeikkoja.

RH-Entertainment Oy on kasvanut merkittäväksi tekijäksi kotimaisena tapahtumanjärjestäjänä. Tampereella päämajaansa pitävä yhtiö järjesti mm. vuonna 2019 kaksikymmentä festivaalia ja 200 konserttia.

Kesällä 2022 RH Entertainment Oy tuottaa seitsemän Rock In The City -festivaalin lisäksi mm. kahdeksan Soi-kaupunkifestivaalia, Kotkan Meripäivien festivaalitorin sekä Sauna – ja Pietarsaari Open Air -tapahtumat.

Kesällä 2019 lanseeratun ja silloin yli 50 000 kävijää keränneen Rock In The City -festivaalikiertueen tähtinä nähdään tänä vuonna mm. Alice Cooper (USA), Bullet For My Valentine (UK), Accept (GER), Danko Jones (CAN), Battle BeastBlind ChannelMichael Monroe ja Stam1na.

Jo aiemmin keväällä jouduttiin perumaan myös Kuopio soi -festivaalit elokuussa. Muun muassa Haloo Helsingin ja Eppu Normaalin piti esiintyä Kuopiossa.

Samoin heinäkuulle sovittu Tampere Piknik -tapahtuma jouduttiin perumaan, kun liput eivät menneet kaupaksi.

Odotettavissa on, että enemmänkin festareita päätetään perua vielä ennen kuin kuuma festarikesä 2022 pääsee käyntiin. Kun yleisö arastelee ennakkolippujen ostamista, järjestäjät varovat ottamasta liiallisia talousriskejä.

Mainos

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.