Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Pasi ja Anssi laulavat Iivo ja Kerttu Niskaselle  – luvassa huikea stadionkeikka

Olympiastadionilla viihdyttävät Kläbon, Niskasten ja Pärmäkosken lisäksi mm. Pasi ja Anssi, Tarja Turunen ja Meiju Suvas.

Julkaistu

@

Pasi ja Anssi.

Helsingin Olympiastadion täyttyy hiihdon maailmantähdistä ja musiikista torstaina 24.2.

02 TaksiStadion Sprintissä ovat mukana kaikki suomalaiset hiihdon olympiamitalistimme, joita lähtee haastamaan huikaiseva joukko kansainvälisiä top-nimiä. 

Helsingin Olympiastadionin ilta pimenee ja ilman täyttävät energinen musiikki sekä Stadikan vaikuttavat valot. Katseet lukittuvat lähtöviivalle, joka täyttyy hiihdon superstaroista: Iivo Niskanen, Johannes Høsflot Kläbo, Kerttu Niskanen, Joni Mäki, Krista Pärmäkoski, Anamarija Lampič, Nadine Fähndrich, Federico Pellegrino, Even Northug, Anton Persson, Julia Stupak ja monia muita maailman huippuja.

Yhden nais- ja yhden miessprintterin kasvot on peitetty: he ovat Masked Skiers, joiden henkilöllisyys paljastetaan vasta, kun he ovat kohdanneet voittajansa. Tapahtuman vaikuttavassa musiikkikattauksessa säihkyvät Tarja Turunen, Steve ‘n’ Seagulls, Meiju Suvas sekä duo Pasi ja Anssi

pasi ja anssi spotifyssa.

02 Taksi Stadion Sprint on ennennäkemätön kansainvälinen sprinttihiihdon kutsukilpailu, joka antaa sekä yleisölle että urheilijoille aivan uudenlaisen tavan kokea huippuhiihtokilpailun ja viihteellisen elämyksen yhdistelmä. Helsingin sydämessä, täyden tunnelman stadionilla.

Tapahtumassa iloitaan myös yhdessä olympiamitalistiemme kanssa, kun osana tapahtumaa järjestetään Mitalijuhla, jossa pääsemme juhlistamaan Suomen hiihtomenestystä yhdessä mitaliurheilijoidemme kanssa.  

02 Taksi Stadion Sprint on osa Suomen Hiihtoliiton kumppaneineen tuottamaa Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuutta.

Mainos

Voit ostaa lippuja tapahtumaan tästä (Lippu.fi).

Helsingin Olympiastadionilla on tunnelmaa torstaina 24.2.
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.