Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Pasi ja Anssi takoivat bileversion Miljoonasateen hitistä: ”Koko kansan kertosäe”

”Halusimme tehdä tästä koko kansan kertosäkeestä oman, tanssittavan ja jopa iloisen version”, Pasi ja Anssi kertovat Marraskuu-coveristaan. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Pasi ja Anssi.

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisi uuden Marraskuu-nimisen singlen perjantaina (7.10.). Lukuisia hittejä julkaissut kaksikko uudelleenversioi Miljoonasateen Marraskuu-kappaletta.

Uusi versio on tanssittavan iloinen pimeneviin syyspäiviin.

”Miljoonasateen Marraskuu on yksi ikonisimmista syksy-biiseistä, jonka sanotusten nerokkuus kiteyttää loistavasti yksinäisyyden ja syksyn synkemmän puolen raakuuden”, Pasi ja Anssi kuvailevat.

”Halusimme tehdä tästä koko kansan kertosäkeestä oman, tanssittavan ja jopa iloisen version, jossa beibi palaa lopulta takaisin ja yhdessä selvitään mistä vaan, jopa kaamoksesta ja sähkökriisistä. Ollaan erittäin otettuja että saatiin lupa alkuperäisiltä tekijöiltä tehdä tästä omankuuloinen versio.”

Lue myös: Pasi ja Anssi laulavat Iivo ja Kerttu Niskaselle  – luvassa huikea stadionkeikka

pasi ja anssi: marraskuu spotifyssa.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet Kakkuu järvellä ja Tää on se maa. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,7 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *