Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Ressu iloitsee sinkustaan Mikael Gabrielin kanssa: ”Povaan Mikaelille pitkää uraa”

Ressun ja Mikaelin menevä yhteisbiisi kertoo siitä, että ihmiset tarvitsevat toisiaan.

Julkaistu

@

Ressu Redford ja Mikael Gabriel.

Minne ikinä sä meet -single yhdistää kahden karismaattisen miesartistin musiikilliset vahvuudet koskettavaksi kokonaisuudeksi.

Vuoden iskelmä -kategoriassa Emma Gaalassa ehdolla oleva Ressu Redford julkaisi helmikuun kunniaksi uuden singlen, jolla vierailee valovoimainen pop-artisti Mikael GabrielMinne ikinä sä meet -niminen hitikäs single on vahva jatkumo Ressu Redfordin viime syksynä julkaistulle Hölmö sydän -albumille, joka ylitti kuunteluillaan kultarajan jo ennen julkaisuaan.

Minne ikinä sä meet -kappaleen ydinviesti perustuu ajatukseen siitä, että ihmiset tarvitsevat toisiaan niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

”Syyllistyn itsekin usein siihen” –Ressu Redford avunpyytämisen vaikeudesta

”Monilla meillä on sellainen perusominaisuus, että avun pyytäminen on yllättävän hankalaa. Syyllistyn tähän usein itsekin. Pitäisi kuitenkin yrittää muistaa ja ennen kaikkea hyväksyä se, että koko maailmaa ei kannata yrittää kantaa omilla hartioillaan”, Ressu huomauttaa.

minne ikinä sä meet -biisi on ressu redfordin ja mikael gabrielin hieno yhteissinkku.

Pitkän linjan tähtiartisti iloitsee nuoresta räppäri-fiittaajastaan.

”Oli myös tosi hieno juttu, että Mikael Gabriel lähti tähän kappaleeseen mukaan. Hänellä on tosi hieno laulusoundi ja oli mahtavaa, että räppäämisen lisäksi hän myös sävelsi uuden melodisen osan biisiin ja lauloi sen. Povaan hänelle pitkää uraa.”

Ressu Redford julkaisi albumillisen soolomusiikkia yli 10 vuoden tauon jälkeen viime syksynä. Hölmö sydän -niminen levy oli täynnä isoja hittejä, jotka ovat menestyneet hyvin niin radiossa kuin Spotifyssa. Kokonaisuudelta löytyi platinarajan ylittänyt Viimeinen päivä (feat. Pyhimys), kultarajan ylittänyt Corolla sekä Ressu Redfordin tuoreimmat radiohitit Pieni askel ja Hölmö sydän.

Mainos

Vuoden 2022 aikana Ressu Redford keskittyy aktiivisesti keikkailuun.

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana kuusi menestyksekästä albumia, joista viimeisin – Elonmerkki – julkaistiin viime keväänä. Elonmerkki-albumi esitteli aikuistuneen ja aiempaa pohdiskelevamman poptähden.

Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 200 miljoonaa kertaa.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.