Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Stig juhlistaa juhannusta kesäbiisillä: ”Kesäyö, itikat ja järvi mainitaan – mutta…”

Hittihahmo Stig julkaisi keskikesän kunniaksi menevän kesäbiisin twistillä. Lue ja kuuntele.

Julkaistu

@

Stig.

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut Stig julkaisi uuden kappaleen Suvi juhannusaattona perjantaina 24. kesäkuuta. Stig on tunnettu samaistuttavista lyriikoistaan ja mukaansatempaavista melodioistaan, eikä uusi kappale tee poikkeusta. 

Stig on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Joonas Lahtisen ja Aleksanteri Hulkon kanssa.

”Onko kesäheila Suvia olemassakaan?” –Stig aprikoi

Suvi on perinteinen kesäbiisi twistillä. Kesäyö, itikat ja järvi mainitaan, mutta idyllin särkee itään laskeva aurinko ja epäilys siitä, onko kesäheila Suvia olemassakaan vai elääkö hän kertojan mielikuvituksessa, niin kuin koko idyllisen suomalaisen suven idea?”Stig kertoo biisistä.

Lue myös: Hittihahmo STIG teki reippaan erobiisin: ”Yhdestä asiasta ei neuvotella”

stig ja suvi spotifyssa.

Kappaleen ensiesitys kuultii juhannusaattona Allas Sea Poolin keikalla Helsingissä. Kesällä STIG keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Stig ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain elämää -tv-ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi Stigin versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra-hitistä. Platinaa striimannut kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify Top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli useita päiviä.

Stig on tarjonnut suomalaisille vuosien varrella useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Roy OrbisonPuumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers).

Mainos

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *