Tykkää ja seuraa meitä:

Kuva

Tältä synttärirokkari Jussi69 näytti teinipoikana: ”Tasku täynnä unelmia” – katso kuva

49 vuotta täyttävä The 69 Eyes-rokkari sanoo, että tunnelmat ovat samat kuin 14-vuotiaana. Lue lisää!

Julkaistu

@

Kuva: Pasi Klemetti.

The 69 Eyes-yhtyeen rumpali, julkkisrokkari Jussi69 täyttää tänään sunnuntaina (11.7.) 49 vuotta. Vuoden päästä heinäkuussa on siis luvassa isot tasavuosibileet, kun mittariin tärähtää täydet viisikymmentä.

Tätä synttäripäivää Jussi muisti julkaisemalla kuvan Interraililta 35 vuoden takaa. Portugalissa otetussa fotossa Jussi on 14-vuotias herkkäkasvoinen, pitkätukkainen teinipoika.

”Tasku täynnä unelmia”, Jussi69 fiilisteli tuon hetken tunnelmia Instagramissa englanniksi.

”En ehkä näytä samalta, mutta tunnen täsmälleen samalla tavalla kuin tuolloin. Elämä on hyvä.”

Ilmapallotkin ovat tietysti rock-tähdellä mustia. Jussi69 täyttää pian 50 vuotta. Kuva: Vilhelm Sjöström.

”The69Eyes on intohimoni”

Jussi69, oikealta nimeltään Jussi Vuori, on ollut mukana The 69 Eyes -yhtyeessä vuodesta 1992. Vuonna 1989 perustettu bändi on jokaiselle sen jäsenelle edelleen iso ja intohimoinen asia.

”Me ollaan kaikki hyvin tietoisia siitä, että meistä kukaan yksin ei ole mitään niin isoa kuin mitä tämä bändi edustaa. 30 vuotta, että ei siinä mennä ihan mitä tahansa töpeksimään”, Jussi kertoi Ylen haastattelussa 2019.

”Tehtiin eka levy, sitten lähdettiin rundille ja ollaan vähän opeteltu, ja nyt me pikkuhiljaa aletaan vähään osaamaan tätä. Se tuntuu ihan tämmöiseltä pieneltä periodilta.”

”Olen elänyt todella rikkaan elämän”

Juoksemista harrastava Jussi sanoo elävänsä täysillä joka päivä.

Mainos

”Olen miettinyt, että onneksi en ruvennut kaksikymppisenä asuntosäästäjäksi. Olen sen sijaan elänyt unelmaani ja saanut kokea ihan pirusti kaikkea maailmaa kiertäessäni. Olen elänyt todella rikkaan elämän”, rokkitähti sanaili Seiskassa.

”Jatkan rumpujen soittamista hautaan saakka” –Jussi69

Jussi on tunnettu myös radiojuontajana Radio Rockissa, minkä lisäksi hän on tehnyt säännöllisesti dj-keikkaa ympäri maailmaa. Tv:ssä hänet on nähty mm. Idols-tuomarina 2013. Jussi omistaa The Riff -nimisen rokkiravintolan Helsingin keskustassa.

”Rokkibändissä soittaminen on elämäntyöni. Nautin keikkailemisesta edelleen suunnattomasti. Jos kädet eivät mene poikki, jatkan rumpujen soittamista hautaan saakka.”

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *