Tykkää ja seuraa meitä:

Iskelmä

Tangomarkkinat koukkaavat popin puolelle: Erika, Samuli, Arttu ja Eput valtaavat Seinäjoen

Erin, Suvi Teräsniska, Antti Ketonen, Eppu Normaali, Tuure Kilpeläinen, Erika Vikman… Seinäjoen Tangomarkkinat haluavat nuorentua ja uudistua.

Julkaistu

@

Eppu Normaali.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokadun ohjelma kesälle 2022 on julkistettu.
Tangokatu tarjoaa 7.-9. heinäkuuta entistä monipuolisempaa ohjelmaa, kun Tangokuninkaallisten rinnalle tuodaan iskelmä- ja pop-taivaan kirkkaimpia tähtiä – legendoja unohtamatta.

Tangot siis koukkaavat reippaasti popin ja iskelmäpopin puolelle, kun lakeuksilla musisoivat ensi heinäkuussa mm. Eppu Normaali ja Arttu Wiskari.

”Palo livemusiikin ja tapahtumien pariin on ollut valtava, niin Tangomarkkinoiden tekijöillä kuin uskollisilla tangovieraillakin. Esittelemme innoissamme, suurella ilolla ja ylpeydellä, Tangokadun ohjelmiston, jonne on tuotu tangon kanssa käsikädessä kulkemaan pala Suomen suurimpia iskelmä- ja pop-taivaan tähtiä”,toteaa Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

”Musiikkigenret sulautuvat toisiinsa” –toimitusjohtaja vakuuttaa

”Musiikkigenret sulautuvat toisiinsa yhteensopiviksi Tangokadun kahdella eri lavalla: Katulavalla ja Satumaalavalla.”

Lue myös: Jahkailu kostautui! Jari Sillanpään juhlavuosi jälleen jäähylle: ”Voi että harmittaa”

Tangokadun ohjelmistossa kesällä 2022 nähdään ja kuullaan muun muassa Suomirockin legenda Eppu Normaali, iskelmätaivaan kiintotähdet Arja Koriseva ja Jari Sillanpää, monipuolisesta tarjonnastaan tunnettu ja rakastettu Samuli Edelmann, eturivin iskelmälaulaja Kyösti Mäkimattila, persoonallisella äänellään ihastuttanut Erin, suomenkielistä diskopoppia esittävä ja raja-aitoja kaatava Erika Vikman sekä suomalaista mielenmaisemaa sykähdyttävä Arttu Wiskari.

Tangoilla vihdyttävät myös Suvi Teräsniska, Antti Ketonen, Laura Voutilainen ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani.

Vastarintaa ja kritiikkiä on sadellut

Alkuvuodesta 2021 toimitusjohtajaksi valittu Pasi Ojala vakuuttaa, että perinteistä ei luovuta.

Mainos

”Vanha kaava säilyy, mutta sen rinnalle tuodaan myös uudempaa musiikkia. Haluamme monipuolistaa tapahtumaa ja houkutella uusiakin kävijöitä. Tangonälkäinen yleisö löytää edelleen paljon tangoa.”

Tuore toimitusjohtaja on saanut kritiikkiäkin, koska on halunnut viedä tangoja enemmänkin festareiden suuntaan.

 ”Samalla kaavalla meneminen vuodesta toiseen ei riitä. Muutokset tietysti aiheuttavat aina myös vastarintaa. Olen siitä jo saanut kuulla ja tulen kuulemaan”, Ojala myönsi taannoin Ilta-Sanomissa.

Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlitaan 6.-10.7.2022. Tangotapahtuma on jouduttu koronan takai perumaan jo kahdesti, ja niinpä vuonna 2019 valitut tangokuninkaalliset ovat saaneet kantaa kruunujaan poikkeuksellisen pitkän ajan. Hallitseva tangokuningatar on Pirita Niemenmaa ja tangokuningas Johannes Vatjus.

Lue myös: Hyvästi festarikesä! Sanni, Kaija, Erin, Ela ja muut tähdet kiitollisina: ”Saatiin tehdä työtämme” – jättikooste

Katso tästä tangojen tämänhetkinen artistilista:

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani / Suvi Teräsniska / Kyösti Mäkimattila / Eppu Normaali / Erika Vikman / Jari Sillanpää / Saija Tuupanen / Erin / Arttu Wiskari / Antti Ketonen / Arja Koriseva / Teemu Roivainen / Samuli Edelmann / Laura Voutilainen / Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit / Aino Niemi / Amadeus Lundberg / Eija Kantola / Jaska Mäkynen / Jenna Bågeberg / Johanna Pakonen / Kari Hirvonen / Komiat / Leif Lindeman & Amore / Marita Taavitsainen / Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen / Petri Hervanto / Pirita Niemenmaa / Tiina Räsänen / Tomi Markkola / Yölintu

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *