Tykkää ja seuraa meitä:

Uutiset

Tässä on Tuure Kilpeläisen jäähyväisbiisi: itkuvirren sijaan tarttuvaa iloa

”Tulevaisuus on sumussa”, Tuure Kilpeläinen kuvaa. Kuuntele Kaihon karavaanin tarttuva jäähyväisbiisi ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani.

Tuure Kilpeläinen hyvästelee tulevan jälkeen keikkalavat ja Kaihon karavaani -yhtyeensä. Ainakin toistaiseksi.

Keikkakunkku kertoi Tuuren päätöksestä tammikuussa 2022.

”Muutos on tässä kohdassa oikealta tuntuva ratkaisu, vaikka se pelottaa ja joka toinen päivä aiheuttaa sietämätöntä haikeutta”, Tuure kuvaili.

”Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa.”

Lue myös: Yllätys! Tuure Kilpeläinen jättää Kaihon Karavaanin: ”Ei liity draamaa”

Tuure ja yhtye julkaisivat kevään kunniaksi jäähyväisbiisin nimeltä Kuiskauksia tulevaisuudesta. Sinkku ei ole mikään itkuvirsi kuitenkaan vaan menevä ja tarttuva kappale, josta kuulee yhtyeen valloittavan meiningin ja ihmettelyn siitä, mitä onkaan tulossa tämän pitkän yhteisen taipaleen jälkeen. 

Kappale syntyi kevään Kaihon karavaanin konserttisalikiertueen aikana, ja siitä välittyy ryhmälle ominainen ainutlaatuinen ilo ja energia.

Mainos

“Biisin alkuitu syntyi keväällä tien päällä keikan jälkeisissä karkeloissa. Kaivoin puhelimesta jonkun melodia-aihon ja hetken päästä sen ympärillä mekastettiin kolmostiellä. Tulevaisuus on sumussa, sieltä kuuluu vain hentoja kuiskauksia. Jotain hyvää on tulossa, aina.”

Lue myös: Tuure Kilpeläinen hioo hittiä ennen keikkataukoa – karnevaalibiisi tulossa

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi ensimmäisen albuminsa Valon pisaroita vuonna 2010. Sittemmin yhtye on julkaissut viisi albumia lisää, joista viimeisimmät ovat listaykköset Surusilmäinen kauneus (2016) ja Paluu paratiisiin (2020). Jo ensimmäinen Valon pisaroita -albumi käynnisti yhtyeen jatkuvan kiertomatkan joka puolelle Suomeen ja välillä ulkomaillekin.

Kriitikoiden ja suuren yleisön arvostamat albumit ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, ja Tuure yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla.

Yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. AutiosaariValon pisaroitaYstävänpäivä sekä uusimmat hitit Rakastan sua niin et se sattuuSe on minä joka hajoaa ja Lumous

Yhtyeen vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Yhtyeen jäsenet ovat Tuure Kilpeläinen (laulu, kitara), Rocka Merilahti (kitara), Jiri Kuronen (kosketinsoittimet, haitari), Aarne Riikonen (perkussiot), Jarno T. Karjalainen (basso) ja yhtyeen tuottajanakin toiminut Sampo Haapaniemi (rummut).

Mainos
tuure kilpeläinen ja kaihon karavaani spotifyssa.
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.