Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Yllätys! Isac Elliot laulaa jatkossa suomeksi: ”Tehtiin biisi puolivahingossa”

Williamin ja Cledosin kanssa tehty uutuusbiisi 20 min aloittaa Isac Elliotin suomenkielisen musiikkiuran.

Julkaistu

@

Isac Elliot, Cledos ja william.

Nuori poptähti Isac Elliot, 21, julkaisi perjantaina (10.6.22) singlen 20 min, joka markkeeraa uutta virstanpylvästä artistin uralla. Kyseessä on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen single sitten vuoden 2017, jolloin hän julkaisi suomenkielisen EP:n yhdessä Mikael Gabrielin kanssa.

Uudella singlellä vierailevat william ja Cledos.

20 min julkaistaan Def Jam Recodings Finlandin kautta. Kappale nousi jo ennen julkaisuaan valtavaksi TikTok-ilmiöksi. 

”Biisi syntyi noin vuosi sitten kun olin ystävien kanssa studiolla viettämässä perjantai-iltaa. Tehtiin puolivahingossa suomenkielinen biisi ja totesin, että suomenkielistä pitää tehdä lisää”, Isac kuvailee sinkun syntyä.

20 min oli ensimmäinen biisi mikä tehtiin ja pyysin heti Cledoksen ja williamin kuuntelemaan sitä. He tykkäsivät isosti ja lähtivät messiin.”

isac elliot, william ja cledos: 20 min spotifyssa.
isac elliot instagramissa.

Vuonna 2013 debyyttisinglensä New Way Home julkaissut Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Hänen biisejään on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 300 miljoonaa kertaa. Edellinen albumi FAITHoli kultaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa heti julkaisupäivänä.

Isac Elliot on voittanut Emma-palkintojen lisäksi lukuisia MTV Music Awards -palkintoja. Artisti julkaisee lisää suomenkielistä materiaalia tänä vuonna, mutta jatkaa tulevaisuudessa myös englanninkielisen musiikin parissa. 

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.