Tykkää ja seuraa meitä:

Hip hop

Elastinen ylistää duopariaan: ”Johanna on elävä keijukainen” – kuuntele kaunis uutuus

”Meidän keskinäinen kontrastimme myös antaa biiseihin tosi paljon syvyyttä”, Elastinen kuvaa uutta, kaunista sinkkuaan Johanna Kurkelan kanssa. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Elastinen ja Johanna Kurkela. Kuva: Ville Juurikkala.

Elastinen julkaisi tänään perjantaina 22.4. uuden singlen Hetken tässä kaikes on järkee, jolla vierailee Johanna Kurkela. Syvälle sydänjuuriin iskevä kappale kertoo niistä hetkistä, jotka saavat meidät jaksamaan vaikeuksien keskellä.

Kappale syntyi Kemiönsaaren merellisessä maisemassa yhdessä Jukka Immosen, Antti Riihimäen ja Kaisa Korhosen kanssa.

Epäröimättä hetkeekään -biisin jälkeen mentiin samalla jengillä samaan paikkaan kokeilemaan löytyisikö lisää biisejä. Taas tarttui yksi ainutlaatuinen hetki ääniraidalle!” Elastinen innostuu.

”Kappale muistuttaa mua itseäni siitä, miten taisteluja ja vaikeita hetkiä elämässä täytyy jaksaa, koska niiden takana odottaa taas hetki, jolloin kaikelle työlle, tuskalle ja taistelulle saa tarkoituksen. Pienet merkitykselliset hetket, jotka saapuvat yllättäen ovat kaiken arvoisia.”

Johanna Kurkelan upean äänen ja Elastisen väkevien riimien yhdistelmää on kuultu aiemmin myös kappaleilla Oota mua ja Loppuun asti. Hetken tässä kaikes on järkee täydentääkin trilogian artistien yhteisiä kappaleita. Molemminpuolinen kunnioitus ja musiikillinen yhteys toivat artistit jälleen yhteen.

”Keskinäinen kontrastimme antaa biiseihin syvyyttä”

”Johanna on taruolento, elävä keijukainen. Mielestäni Suomessa ei ole toista hänen vertaistaan tulkitsijaa. Meidän keskinäinen kontrastimme myös antaa biiseihin tosi paljon syvyyttä. Aikaisemmat sinkut yhdessä ovat onnistuneet mahtavasti, ja meillä on aina ollut megahauskaa musiikkia tehdessä. Olen kiitollinen, että saan tehdä hänen kanssaan musiikkia”, kuvailee Elastinen.

Lue myös: Uusi aluevaltaus! Elastinen julkaisee lastenkirjan – haluaa opettaa suomen kielen rikkautta

Mainos

Johanna: ”Kappaleen sanoma on ajankohtainen”

Myös Johanna Kurkela on nauttinut suuresti yhteistyöstä vuosien varrella.

”Minusta on aina ollut kiehtovaa tutkimusmatkailla musiikin rajapinnoilla, rikkoa genrerajoja ja jakaa luovuutta samanhenkisten ihmisten kanssa. On ollut ilo saada vastata vierailukutsuun jo kolmatta kertaa. Hetken tässä kaikes on järkee -biisin sanoma on ajankohtainen. Maailman myllerryksessä, arjessa on tärkeä olla ankkureita, majakoita, joiden avulla suunnistaa, pitää kiinni toivosta ja muistaa kaiken vellovan pimeän keskellä mikä elämässä oikeasti on tärkeää”, sanoo Kurkela.

Elastinen lupaa uutta soolomusiikkia

Kappale on Elastisen ensimmäinen oma julkaisu vuoteen ja Johanna Kurkelan ensimmäinen suomenkielinen julkaisu sitten vuoden 2018, joten tätä on odotettu. Tänä vuonna voimme odottaa Elastiselta myös lisää omaa musiikkia.

”Viime vuoden rap-vierailut (West Side Baby, Rekami, Ares) olivat hyvää vaihtelua soolotouhuille. Olen tehnyt paljon uusia biisejä ja haastanut itseäni taas joka suuntaan. Tämä biisi aloittaa nyt uuden kauden soolouralla”, toteaa Elastinen.

hetken tässä kaikes on järkee -biisi spotifyssa.

Elastinen: ”Taas yksi kierros auringon ympäri”

Elastinen täytti muutama päivä sitten (18. huhtikuuta) 41 vuotta.

”Kiitos synttärionnitteluista, taas yks kierros auringon ympäri”, Elastinen kiitteli.

”Startataan tää uusi elinvuosi julkaisemalla perjantaina uutta musaa!”

Mainos

Elastinen keikkailee lauantaina 23.4. Ikaalinen Spa & Resort -hotellissa, missä tuore sinkkukin epäilemättä kuullaan livenä.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.