Tykkää ja seuraa meitä:

Hip hop

Gettomasa kesytti Porschen ja hevosen – vauhdikas tuplasinkku kuumottaa

Gettomasa valmistautuu kuuman keikkakesään uudella tuplasinkulla, joka on kerännyt kehuja ja kuunteluja. Lue!

Julkaistu

@

Gettomasa.

Gettomasa julkaisi tuplasinglen 500 Hevosta / Iso takki perjantaina 22.4. Tutussa tematiikassaan 500 Hevosta kuljettaa eteenpäin tummanpuhuvan, jälleen täysin tyylipuhtaan biitin säestämänä.

Kappaleen tuotannosta vastaa suomiräpin ravintoketjun huipulla olevat tuottajat RuubenGoodJobLarry ja Aleksi Asiala.

Single sai kylkeensä Cocoan tuottaman, Raimo Saban ohjaaman visuaalisesti vaikuttavan musiikkivideon. 

”Gettomasalla oli valmiiksi jo poikkeuksellisen vahva ja selkee visio videosta ja sitä sit lähettii yhteisvoimin toteuttamaan. Mulle tuli yllätyksenä miten paljon hän oli valmis sitoutuu videon tekemiseen koko prosessin ajan – 500 %. Se oli koko meidän työryhmälle tosi inspiroivaa”, Raimo Saba kertoo. 

”Rehellisesti alkuun vähän kuumotti lähtee tekemään niin ison näköstä räppi-videoo mut lopulta kun vaan uskalsi heittäytyä Gettomasan maailmaan, niin tätä tuotantoa oli sairaan hauska tehä. Gettomasa kesytti Porschen, hevosen ja täl kertaa myös ohjaajan.”

Singlen B-puolena löytyy niin ikään KPC-kasvatin Ruubenin tuottama, jo musiikkivideon Youtubeen saanut Iso takki -kappale, joka vie kuuntelijat Gettomasan tarinan juurille. 

Mainos

Biisiä on ehditty jo kehua mediassa ”ehdaksi reppuräpiksi”, jossa on suomiräpille ominaista ”vanhaa flanellipaitasoundia”.

Kappaleen musiikkivideo on kerännyt kahdessa viikossa yli 200 000 näyttökertaa Youtubessa, katso se täältä

Gettomasan monipuolisuus ja tuottavuus todistaa hänen kuuluvan genrensä kärkipaikoille. Olemme nähneet boombapista kuoriutuneen parikymppisen Kortepohjan kasvatin omistaneen tyylin jos toisenkin. Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One -albumin keväällä 2016 ja oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saatKuulokkeet sekä Pelkuri. Klassikoksi muodostuneen Chosen Onen jälkeen sekä fiittien että omien julkaisujen tyyli virkistää luovuudellaan. 

Lue myös: Gettomasa pieksi biiffi-pukarinsa Lukas Leonin – nousi nuorten räppäreiden tulokärkeen

Odotettu albumi Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja loksautti viimeistään valtaväestönkin leuat auki suurmenestyksellään vakuuttaen paikan genren huipulla. Samana vuonna artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle. Kalamies otti askeleen uuteen suuntaan myös nostaen pitkäaikaisten fanien kulmakarvat, mutta viittoi tietä taas leveämmälle polulle.

Yhteensä seitsemän Emma-ehdokkuutta, useampia listaykkösiä ja kymmeniä albumilistan listaviikkoja myöhemmin tämä lahjakas ja loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan.

Mainos

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.