Tykkää ja seuraa meitä:

Rock

The Rasmus tekee vihdoin hallikeikan Suomessa: ”Olemme super-innoissamme!”

Toukokuussa Euroviisuissa kisaava The Rasmus kiertää kesän Suomea ja huipentaa kiertueen syyskuussa Helsingin Jäähalliin.

Julkaistu

@

The Rasmus.

Suomea kevään Euroviisuissa edustava The Rasmus kuuluu kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiimme, joka on muualla maailmassa soittanut omia hallikeikkoja jo vuosia.

Ensi syksynä tilanne korjautuu myös Suomen osalta, kun The Rasmus soittaa ensimmäisen oman hallikeikkansa kotimaassaan Helsingin jäähallissa perjantaina 30. syyskuuta. Jäähallin Black Boxissa järjestettävän ikärajattoman keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 25. huhtikuuta, klikkaa liput tästä.

”Olemme super-innoissamme, että pääsemme soittamaan legendaariseen Helsingin jäähalliin. Tätä on odotettu vuosia!” yhtye iloitsee.

”Settiin olemme valinneet isojen hittien lisäksi myös yhtyeen alkuaikojen tuotantoa. Nyt on tiedossa sellainen show, jota kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan kauempaakin!”

Lue myös: Megabändit yhteen! The Rasmus ja Apocalyptica julkaisevat erikoissinkun – rankka aihe

The Rasmus keikkailee toki aktiivisesti kotimaassa halki kesän ja esiintyy lukuisilla festivaaleilla.

Kymmenettä albumiaan parhaillaan valmisteleva The Rasmus tunnetaan muun muassa kappaleista F-F-F-FallingSail AwayLivin’ In a World Without You ja In The Shadows, joka rikkoi viime vuonna 100 miljoonan striimin maagisen rajan Spotifyssa. Aiemmin vastaavan rajapyykin on ylittänyt vain pari suomalaisbiisiä.

Mainos

Lisäksi yhtyeen tuore Jezebel-hitti on noussut lukuisten radioiden soittoon niin Suomessa kuin maailmallakin. Muun muassa saksalaiset radiokanavat soittavat Jezebeliä niin tiuhaan, että kappale on noussut maan rock-radioiden listalla sijalle 5.

Euroviisut alkavat The Rasmuksen osalta 12. toukokuuta,jolloin yhtye edustaa Suomea viisujen 2. semifinaalissa. Finaali on 14.5.

Kaiken kaikkiaan vuonna 1994 perustettu The Rasmus on urallaan myynyt yli viisi miljoonaa albumia.

Lue myös: The Rasmus -Eero joutui koronan vuoksi eroon perheestään – tähtibasistin vaimo ja lapset jäivät Australiaan

Bändin kokoonpano:
Lauri Ylönen – laulu
Aki Hakala – rummut
Eero Heinonen – basso
Emppu Suhonen – kitara

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.