Tykkää ja seuraa meitä:

Kuva

Chisu ilakoi Oulun yössä: ”Just mentiin naimisiin” – katso kuva

Ilotulitus räiskyi taivaalla, kun mies kaappasi Chisun syliinsä.

Julkaistu

@

Chisu. Kuva: Andre Pozusis.

Chisu ilakoi Oulun yössä harvoin julkisuudessa nähdyn aviomiehensä kanssa.

Qstock-festareilla viikonloppuna esiintynyt tähtiartisti julkaisi sosiaalisessa mediassa riehakkaan tyylikkään kuvan, jossa on päässyt Jori-miehensä syliin.

”Just mentiin naimisiin… melkein 2 vuotta sitten”, Chisu vitsaili englanniksi Instagramissa.

Kuva tosiaan näyttää siltä, kuin juuri alttarilta astunut aviopari poseeraisi hääotoksessa onnellisina. Chisulla on valkoinen mekko ja raajat kohti taivasta ja aviomies seisoo tukevassa haaraasennossa hymy kasvoillaan.

Komea ilotulitus taustalla täydentää täydellisen tunnelman!

Chisu, oikealta nimeltään Christel Sundberg ja musiikkialan vaikuttaja Jori Sjöroos menivät naimisiin syyskuun lopulla 2019. Samalla he yhdistivät nimensä kekseliäästi Roosbergiksi.

Chisu ja Jori ovat seurustelleet jo pitkään. He ovat pitäneet yksityiselämänsä kuitenkin omana tietonaan, eivätkä he ole juurikaan poseeranneet yhteiskuvissa.

Mainos

”Voimme tuoda maailmaan paljon iloa” –Chisu ja Jori avioliitostaan

”Me mentiin tänään naimisiin ja tää on liian ihanaa! Meille tämän liiton sinetti ja siunaus tuntuu todella tärkeältä”, Chisu kirjoitti tuolloin Instagramissa.

”Uskotaan, että me yhdessä voimme tuoda – ja luoda – tähän maailmaan paljon iloa, autenttisuutta, kauneutta ja inspiraatiota.”

Jori Sjöroos on turkulainen muusikko ja tuottaja. Sjöroos tunnetaan myös lukuisista sävellyksistään. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös nimillä Fu-Tourist, Magenta Skycode sekä Roox.

Sjöroos on myös Vestan kehutun ja palkitun esikoislevyn tuottaja.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.