Tykkää ja seuraa meitä:

Media

Abreu nousi Vain elämää -suosikiksi – riski kannatti: ”Jännitin tätä vetoa”

Abreun omaperäinen versio Arttu Wiskarin hitistä on noussut Spotifyn suosikiksi. Katso koko lista, kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

ABREU. Kuva: Faecbook.

Vain elämää -sarja käynnistyi toden teolla perjantaina (2.10.21). Odotettu 12. kausi suosikkiohjelmasta keräsi kansan taas tv:n ääreen, kun kahdeksan poptähteä versioi Satulinnassa Arttu Wiskarin biisejä.

Uudella Vain elämää -kaudella nähdään Artun lisäksi Anssi KelaChisuAnna AbreuSuvi TeräsniskaJukka PoikaPyhimys sekä Tuure Kilpeläinen.

Lue myös: Raitistunut ja laihtunut Arttu Wiskari juhlii nyt töissä: spesiaalikiertue luvassa

Perjantaina kuulluista Wiskari-versioista parhaiten näyttää menestyvän Abreun kappale Antonio (Huuliharppu). Se nousi hienosti kärkiviisikkoon Spotifyn virallisella Suomen top-listalla ollen sijalla 5. Listan kuuntelukerrat ovat lauantailta, 2.10.

Abreun biisiä kuunneltiin Spotifyssa 39 776 kertaa.

Abreu on kertonut ottaneensa riskin ja jännittäneensä isosti ihan omanlaistaan versiota Arttu Wiskarin alkuperäisestä Nokkahuilu-biisistä.

”Kuuntelin, että tässä on ihan sairaan kova melodia, mutta hitto tämä teksti on vaikea löytää sellaiseksi, että mä pystyisin samaistumaan siihen, koska mulla ei ole nokkahuilua”, Anna taustoitti.

Mainos

Arttu on myöntänyt, että biisissä on kaksimielistä merkitystä, mutta Abreu halusi kääntää sen päälaelleen. Hän nimesi biisin uudestaan Huuliharpuksi ja kappaleen Marjaana vaihtui Antonioksi.

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Satulinnasta! Vain elämää -tähdet innoissaan – näin kausi etenee

Seksuaalisuus ja naiseus puhutti

Seksuaalisuus puhutti tv-ruudussakin.

”Siinä on kyse siitä, että mä omistan sen itse. Kukaan muu ei omista sitä, en ole objekti, mä oon subjekti. Olen se toimija, joka määrittää, miten mua saa katsoa sillä hetkellä ja mitä mä annan”, Abreu määritteli.

Lue myös: Vain elämää -tähdet tunnelmoivat yleisön edessä spesiaalishowssa – katso koko esiintyjälista

Abreun mukaan Vain elämää -kappaleisiin latautuu paljon odotuksia.

”Jännitin todella paljon tätä vetoa” –ABREU myöntää

”Sitä ei ruudun kautta ehkä edes ymmärrä, kuinka paljon verta, hikeä ja rakkautta näihin biiseihin laitetaan ja kuinka tärkeitä ”jonkun toisen kappaleista” lopulta tulee itselle”, poppari päivitti somessa.

Mainos

”Jännitin tätä vetoa todella paljon monesta eri syystä ja olin niin huojentunut vastaanotosta, jonka sain muilta artisteilta Satulinnassa.”

Teflon Brothers ja Jukka Poika kärkikolmikossa

Toiseksi eniten suosiota on saanut Teflon Brothersin Kahvimaito, joka on sijalla 20 (25 513 kuuntelukertaa). Pronssilla on Jukka Pojan letkeä veto Reggaemiehen lauantai, sijaluku 27. ja kuunteluita 22 082.

spotifyn tuorein, 2.10. päivittynyt top50-lista suomessa.

Suvi Teräsniskan Tappavan hiljainen rivarinpätkä on sijalla 29 (20 875 kuuntelua) ja heti perässä Tuure Kilpeläisen Suomen muotoisen pilven alla sijalla 30 (20 272 kuuntelua). Anssi Kelan Tässäkö tää oli? -biisi keräsi 19,901kuuntelua ja on sijalla 34.

Ensimmäisen Vain elämää -päivän versioissa perää pitää kuuntelukerroissa Chisun Lämpöä ja läheisyyttä, joka on sijalla 47 (17 276 kuuntelua).

Lue myös: Ohhoh: Anssi Kela karauttaa Satulinnaan Ritari Ässän autolla – varo juonipaljastuksia

Suomen soitetuin kappale Spotifyssa on muuten edelleen Suomi-versio Samma gamla vanliga -superhitistä, jonka esittävät Cledos, ibe, Averagekidluke ja A36.

Hyvin pyyhkii yhä myös Portion Boysin jättihitillä Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo), se oli eilenkin Suomen toiseksi kuunnelluin biisi.

Mainos

Lue myös: Vauhti kiihtyy! Näin syntyi hellekesän ykköshitti: ”Mietittiin 10 minuuttia ja siitä lähti” – Portion Boys takoo ennätyksiä

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *