Tykkää ja seuraa meitä:

Heavy

Oho! Blind Channel -Olli sai kohukitaransa takaisin: ”Simba palasi kotiin” – onnitteluja sataa

Auton katolle unohtunut bassokitara seikkaili viikon ympäri Suomea. Lue Blind Channel -Ollin tunnelmat ja katso kuva kovia kokeneesta kitarasta!

Julkaistu

@

Blind Channel -yhtyeen basisti Olli Matela nosti kansainvälisen kohun heinäkuun alussa. kun hän unohti rakkaan bassokitaransa auton katolle keikkamatkalla Pohjois-Suomessa.

”Olimme ajamassa takaisin kotiin Kajaanista, kun meidän piti pysähtyä läheiselle huoltoasemalle ja minä tavallaan unohdin bassoni automme katolle”, Olli tunnusti sosiaalisessa mediassa ja sai aikaan valtavan maailmanlaajuisen uutishuomion.

Lue myös: Katso! Blind Channel julkaisi videon basisti-Ollin mokasta: ”Jätin bassoni auton katolle…”

”Ehdimme ajaa huoltoasemalta noin 60 kilometriä. kunnes tajusin, että jotain puuttuu. Menimme takaisin etsimään sitä, mutta emme löytäneet sitä mistään.”

Ihmeitä tapahtuu: nyt Olli on saanut ykkösbassonsa takaisin!

Blind Channelin viisusankari julkaisi Instagaramissa päivityksen kuvan kera kovia kokeneesta bassostaan. Kitaran kielet repsottavat ja muutenkin soitin näyttää siltä, ettei sillä Dark Sidea kovin pian tapailla…

”Nähnyt jotain paskaa. Sain bassoni takaisin!” Olli kirjoitti.

Mainos

”Vesa löysi keskeltä tietä”

Olli kertoo, että basso seikkaili viikon verran ympäri Suomea.

”Ystävällinen herrasmies löysi sen keskeltä tietä. Kiitos Vesa”, Olli kiitti bassonsa pelastajaa Instagramin Tarinat-osiossa englanniksi.

Simba-lempinimellä tunnetun basson löytyminen herätti Ollin faneissa ja seuraajissa iloa ympäri maailman. Ollille on satanut onnittelukommentteja maapallon joka kolkasta.

”Simba tuli kotiin!”

”Opit ainakin sen, ettet enää laita kitaraasi auton katolle….”

”Aika rikki on! Tuleeko kalua enää?”

Blind Channel tykittää USA:ssa

Blind Channelilla menee kovaa. Yhtye kertoi vastikään, että megahitti Dark Side on rikkonut jo 30 miljoonan Spotify-kuuntelun rajan kansainvälisesti. Viisubiisi on myös noussut upeasti sijalle 5 Yhdysvaltojen johtavan rockradion listalla.

Lue myös: Blind Channel innoissaan kesäkiertueestaan: ”Kylmät väreet iholla!”

Mainos

Yhtye suunnittelee myös USA:n kiertuetta. Viime viikolla Blind Channel tiedotti allekirjoittaneensa sopimuksen USA:n isoimman keikkoja järjestävän agentuurin AGI:n kanssa.

Blind Channelin seuraava keikka Suomessa on 27.7. Maarianhaminassa Rockoff-tapahtumassa.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *