Tykkää ja seuraa meitä:

Iskelmä

Kaija Koo toteuttaa toiveensa intiimillä kiertueella: ”Kerron rohkeasti elämästäni” – upeat kuvat

Kaija Koo sanoo olevansa kiitollinen ja onnellinen. Elämäkertakirja ilmestyy tähden syntymäpäivänä syyskuussa ja ainutkertainen kiertue syksymmällä sykähdyttää. Katso huikeat uudet kuvat!

Julkaistu

@

Kaija Koo. Kuva: Nana Simelius.

Kaija Koo lähtee lähtee syksyllä akustiselle konserttikiertueelle. Kolme viikkoa Suomen virallisen albumilistan kärjessä tuoreella Taipumaton-albumillaan pysynyt Kaija käsikirjoittaa ainutkertaisen ja intiimin kiertueen yhdessä omaelämäkirjailijansa Jouni K. Kemppaisen kanssa.

Kaija kertoo, että häneltä on jo vuosia toivottu konserttikiertuetta, jossa vahvat tarinat ja tulkinta ovat intiimisti pelkistetyn musiikin päällä.

Taipumaton-konserttikiertue on minunkin toiveitteni täyttymys, jossa äänen jokainen sävy saa oman arvokkaan hetkensä. Laulujen syntytarinat ovat keskiössä ja kerron rohkeasti elämästäni taiteilijana ja ihmisenä”, Kaija lupaa.

”Ääni on kuin peili” –Kaija Koo

”Tutut kappaleeni kautta aikojen saavat aivan uudenlaisia merkityksiä, kun elämäkertaani perustuen pääsen juttelemaan perusteellisesti elämästäni. Ääni on kuin peili – kaikki sen sävyt kertovat rehellisesti kaikesta koetusta.”

Lue myös: Pyhimys perkaa yllätysduettoaan Kaija Koon kanssa: ”Tuntui tarpeeks isolta haasteelta”

Kaija Koon ainutkertainen ja intiimi konserttikiertue Taipumaton kiertää marraskuusta joulukuuhun yhdeksällä paikkakunnalla.

Kaija Koon omaelämäkertakirja ilmestyy syntymäpäivänä

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia, ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.

Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja on striimannut platinaa.

Kaija täyttää vuoden päästä syksyllä 60 vuotta

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Mainos

10. syyskuuta on myös Kaijan syntymäpäivä: hän täyttää 59 vuotta. Ensi vuonna on odotettavissa siis isot tasavuosijuhlat!

Kaija Koo – Taipumaton -kiertue alkaa marraskuussa Turusta (25.11.) ja päättyy 18.12. Jyväskylään. Tähden musiikkia kuullaan kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla, muun muassa Helsingin Finlandia-talossa (17.12.).

Kaija: ”Kiitos kaikesta, olen onnellinen”

Kaija iloitsi vastikään Taipumaton-biisinsä suosiosta. Kappale nousi radioiden soitetuimmaksi heinäkuussa.

”Se oli mulle niin tärkeä, että yritin saada siihen todella vahvan ja koskettavan tulkinnan. Kolmannella yrityksellä se vaan tapahtui ja tunne tuli mun läpi kun laulu kantoi sitä. Kiitos kaikesta. Olen onnellinen”, kiitollinen ja onnellinen Kaija päivitti sosiaalisessa mediassa.

Huhtikuussa 2021 julkaistua albumia valmisteltiin yli kaksi vuotta, ja sitä on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia.

”Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti”

”En olisi uskonut vuonna -86, kun tein ensimmäisen levyni Kun savukkeet on loppuneet, että julkaisen 14. albumini vuonna 2021. Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti näiden vuosien aikana. Onneksi ihmisyyden syvin olemus säilyy tämän kaiken huippuunsa viritetyn teknologian rinnalla”, Kaija sanoo.

”Tämän albumin tekoprosessi oli pitkä matka, joka sisälsi paljon valintoja, epävarmuutta, onnistumisia, itkua, naurua ja jotain suurta täyttymystä, jonka vuoksi haluan tehdä tätä vuodesta toiseen. Albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen. Se on tarkoin harkittu kokonaisuus, jonka jokaisella laululla on tärkeä sanoma ja oma polkunsa suomalaiseen sieluun.”

Mainos

Näin Kaija on muuttunut:

Kaija Koo 1993-2021. Liikuta ja liu’uta nuolta!

Kaijan menestyksekäs sooloura alkoi jo vuonna 1993 julkaistulla Tuulen viemää -albumilla. Vuodet ja vuosikymmenet ovat vierineet, mutta Kaijan suosio on pysynyt vahvana.

Ja nyt, pian 60-vuotiaana Kaija on kovemmassa iskussa kuin koskaan. Tyylikkäät, tuoreet pr-kuvat todistavat tähtilaulajan elinvoimaisuuden.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *