Tykkää ja seuraa meitä:

Iskelmä

Pyhimys perkaa yllätysduettoaan Kaija Koon kanssa: ”Tuntui tarpeeks isolta haasteelta”

Sattuu-dueton Kaija Koon kanssa julkaissut Pyhimys sanoo, että biisi on rehellinen ja suora. ”Tää oli rajojen rikkomisproggis”, räppäri kuvaa. Lue lisää ja kuuntele yllätysduetto!

Julkaistu

@

Kaija Koo ja Pyhimys julkaisivat tänään perjantaina (23.7.21) yllättävän duettokappaleen nimeltä Sattuu. Kahden suomalaisen musiikin jättiläisen yhteistuotos syntyi salamavauhtia ja vähän kuin puskista.

Pyhimys sanoo, että Sattuu-single tehtiin ”niin extempore tossa muutama viikko sitten”, ettei sille mietitty edes mitään mittavaa mainoskampanjaa.

”Ajateltiin laittaa biisi pihalle ja antaa sen puhua puolestaan”, rap-tähti toteaa.

Kaija Koo vihjaisi duettokumppanistaan toissa päivänä, jolloin Keikkakunkku uutisoi jo Pyhimyksen mahdollisesta roolista.

Lue myös: Yllätys! Kaija Koo teki dueton Pyhimyksen kanssa?

Vain elämää -sarja johdatti rikkomaan rajoja

Pyhimyksen mukaan kappaleen katalysaattorina toimi Vain elämää -tv-sarja.

Pyhimys tähdittää syyskuussa Nelosella alkavaa suosikkisarjan 12. kautta yhdessä seitsemän muun tähiartistin kanssa. Satulinnassa tv:ssä tunnelmoivat Tuure Kilpeläinen, Arttu WiskariABREUJukka PoikaSuvi TeräsniskaChisu ja Anssi Kela.

Mainos

”En olis nähny itseäni tekemässä iskelmää” –Pyhimys tunnustaa

”Omalta osalta tää oli sellanen aika selkeesti Vain elämää -leirin jälkeinen omien rajojen rikkomisproggis, kun siellä jotenkin tulee sellanen, ainakin hetkellinen fiilis, että kokee musan erilailla ja luopuu jotenkin niistä omista pinttyneistä tavoista ajatella koko tätä duunia ja alaa”, Pyhimys taustoittaa.

”Se on jännä, kun sitä voi yllättää välillä itsensäkin ja vielä pari kuukautta sitten en ois ehkä nähny itseäni tekemässä iskelmää, mutta nyt se tuntui just tarpeeks isolta haasteelta ja ehkä siks pitkästä aikaa jännittää tosi paljon tää julkasu, mut silleen hyvällä tavalla, että en jaksais venaa mitä jengi kelaa.”

”Sattuu-biisi on rehellinen ja suora”

Pyhimys tietää, että Sattuu-biisi jakaa varmasti mielipiteitä.

”Uskon, että tää löytää omat kuulijansa, koska tää synty niin jotenki luonnostaan ja on silleen erilailla rehellinen ja suora verrattuna mun siihen tyypilliseen kieroiluun.”

Voit kuunnella Sattuu-biisin Youtubessa klikkaamalla tästä.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *