Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Viivi ja Robin tunteilevat yhdessä: ”Tää oli tarkoitettu tapahtuvaksi”

Viivi ja Robin Packalen sanovat olevansa ylpeitä kauniista duetostaan vielä vuosikymmentenkin päästä. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Viivi ja Robin Packalen. Kuva: Nana Simelius.

Tämän hetken suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuvat Viivi ja Robin Packalen julkaisivat perjanaina (28.10.) tunteikkaan yhteiskappaleen, joka kantaa nimeä Ihana kipu. 

Artistien äänet sointuvat kappaleella täydellisesti yhteen. Viivin ja Robinin lisäksi kappaletta ovat olleet mukana tekemässä Vilma AlinaJoonasKeronenLauri Halavaara ja Skywalk.

Tänään julkaistu Ihana kipu herätti jo etukäteen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa: siitä julkaistu ennakkoklippi on kerännyt TikTokissa peräti 4,2 miljoonaa näyttökertaa ja sitä käyttäen on luotu yli 1 200 videota. 

Robin kertoo, että idea duetosta syntyi keväällä, kun nuoret popparit tuumivat, että heidän pitäisi tehdä kimpassa joku biisi.

”Pian löysimme itsemme jo studiolta pallottelemassa ideoita. Ajateltiin, että nyt ei ole mitään paineita tämän suhteen – katsotaan mitä syntyy, ja jos tulee jotain timanttia, niin mietitään sitten mitä sen kanssa tehdään. Musta tuntuu, että tää collab oli tarkoitettu tapahtuvaksi ja lopputuloksesta voi olla ylpeä vielä vuosikymmenien päästä”, Robin kommentoi.

Lue myös: Robin avoimena peloistaan: ”Olin tulla hulluksi” – löysi tärkeät opit

viivi ja robin packalen: ihana kipu spotifyssa.

Viivi on innoissaan yhteistyöstä.

Mainos

”Oon tosi fiiliksissä tästä julkaisusta, varsinkin koska mennään Robinin kanssa way back: oltiin vuonna 2008 samassa laulukisassa. Tuntuu et on joku isompi tarkoitus, miksi tää yhteisbiisi tapahtui – kyseessä on myös mun ensimmäinen yhteistyö oman albumin ulkopuolelta! Tää kappale syntyi kuin itsestään upeen tiimin kanssa ja ollaan lopputuloksesta kaikki superylpeitä!” Viivi hehkuttaa. 

Viivi on tällä hetkellä menestyksekkäällä Parisuhdehautausmaa-levynjulkaisukiertueellaan ja työstää samalla tulevaa toista albumiaan. Emma Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu tähti aloitti albumikiertueensa jo kesällä 2022 esiintyen valtaville yleisöille Suomen suurimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa sekä Ilosaarirockissa.

Lue myös: Viivi tunnustaa epäonnensa rakkaudessa – teki odotettua levyään kolme vuotta

Maaliskuussa 2022 julkaistu, ennätyksiä rikkonut debyyttilevy nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja toi artistille yhteensä viisi Emma-ehdokkuutta. Läpimurtoartistin kappaleet USA, Lääke ja Hyväuskoinen ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja sekä viihtyneet lukuisia viikkoja radioiden soitetuimpien biisien joukossa. 

Robin Packalen puolestaan keskittyy tällä hetkellä kansainväliseen uraansa. Artistin tulevalta toiselta englanninkieliseltä albumilta saatiin syyskuussa toinen single Magic­, jolla on mukana yhdysvaltalaisartisti ja tuottaja MaejorIhana kipu on englanninkieliseen musiikkiin keskittyvälle Packalenille ainutkertainen julkaisu.

Vuonna 2019 lanseerattu Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti, ja hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa. Syksyllä 2022 artisti on viihdyttänyt tv-katsojia tähtiä kuhisevassa ohjelmassaan Robin – Täydellinen ilta.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *