Tykkää ja seuraa meitä:

Kiertue

Elämäni biisi -tähti versioi klassisen jouluhitin – Jarkko Ahola vetää korkealta, kovaa ja komeasti

Jarkko Ahola iloitsee, että sai vihdoinkin versioitua kovasti toivotun Walking in the Air -klassikon. Lue ja kuuntele!

Julkaistu

@

Jarkko Ahola.

Elämäni biisi -ohjelmasta tuttu karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola valmistautuu joulukuun alussa käynnistyvään Walking In The Air -joulukiertueeseensa ja julkaisemi oman version samannimisestä joululauluklassikosta. 

Janne Huttusen kanssa tehty Walking In The Air -single on ollut yksi Aholan joulukiertueiden suosikkibiiseistä jo vuosia.

Walking In the Air on yksi joulukonserttieni ehdottomista yleisön sekä omista suosikeista ja minua harmittikin aikanaan, että sitä ei kummallekaan joululevylleni muukaan saatu.  Nyt asia on vihdoin korjattu, kun biisi on julkaistu singlenä”, Jarkko Ahola sanoo.

jarkko ahola teki komean tulkinnan klassisesta walking in the air -jouluhitistä.

Yhdeksällä paikkakunnalla vieraileva joulukiertue alkaa Kemin kirkosta perjantaina 3. joulukuuta.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa.

Rocktenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, vuonna 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita.

jarkko ahola lähtee joulukonserttikiertueelle 3.12.

Lue myös: Kaija Koo suli Diandran tv-tulkinnan edessä: ”Huikea esitys”

Mainos

Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös suositun TV1:n Elämäni biisi -tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin.

Tänä vuonna ilmestyi Jarkko Aholan tarinan kertova Mies ja ääni –kirja, jonka on kirjoittanut Tomi Lindblom.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.