Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Mestarit Areenalla tekee paluun – Jenni Vartiainen äitiyslomalta jättikiertueelle

Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen tekevät Suomen suurimman yhteiskiertueen syksyllä.

Julkaistu

@

Ellinora, Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Vesala. Kuva: Viivi Huuska.

Warner Music Live toteuttaa jättimäisen Mestarit Areenalla -konserttikiertueen, jonka uudet mestarit ovat Kaija KooVesalaEllinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue.

Areenakeikat nähdään loppusyksyllä 2022 kuudella paikkakunnalla: Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Kiertue alkaa 21.10. Espoon Metro Areenalta ja päättyy 12.11. Tampereen Nokia Areenalle.

”Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta”, Kaija Koo kuvailee innoissaan.

”Suuri kunnia tehdä historiaa” –Kaija Koo ylistää

”Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella! Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa.”

Vesala nauraa settilistan hahmottelupalavereja

Vesala on yhtä täpinöissään.

”Olen seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa – on kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut.”

Ellinoora huokailee tuntuvan hurjalta vihdoin kertoa pitkään valmistellusta projektista.

Mainos

”On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut. Koen, että Mestarit Areenalla on erityinen kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin ja tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat ja itsensä näköistä musiikkia tekevät naiset ovat mestareita.”

”Oon ollut pian neljä vuotta poissa lavoilta” –Jenni Vartiainen laskee

Jenni Vartiainen palaa rytinällä keikkalavoille äitiyslomaltaan.

”Oon ollut pian neljä vuotta poissa keikkalavoilta ja en malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata.”

Alkuperäinen Mestarit oli 1990-luvulla perustettu  laulukokoonpano, johon kuuluivat Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg. Heidän jäähallikiertueensa ensimmäisestä konsertista julkaistu tuplalive-cd Mestarit Areenalla oli vuoden 1999 myydyin äänite Suomessa ja kaikkien aikojen myydyin livealbumi Suomessa. 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.