Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Abreu katkaisi biisibreikin – laulaa rikkinäisistä ihmissuhteista

”On mahtavaa päästä julkaisemaan omaa uutta musaa yli vuoden jälkeen!” Abreu intoilee. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Abreu. Kuva: Tero Ahonen.

Abreu julkaisi perjantaina (22.4.) uutta musiikkia. Kaikki paitsi sydän on artistin ensimmäinen oma singlejulkaisu viime syksyn supersuositun Vain elämää -kauden ja platinaa striimanneen 20 Ave Mariaa -kappaleen jälkeen.

Suomenkielisen uransa huipulla oleva laulaja on kirjoittanut uuden biisin yhdessä Iivari Suosalon ja Hanna Johteen kanssa, ja sen on tuottanut Los Rollos. 

Abreu on biisistä enemmän kuin innoissaan.

”On mahtavaa päästä julkaisemaan omaa uutta musaa yli vuoden jälkeen! Tää biisi kertoo ihmissuhteesta, jossa molemmat osapuolet ovat jollain tavalla rikkinäisiä”, Abreu kuvailee.

”Biisin minä on tottunut siihen, että rakkaus satuttaa, eikä hän vaadi toiselta osapuolelta paljon mitään. Ne maagiset hetket, kun kaikki on hyvin, luovat aina uskoa tulevaisuuteen, uudestaan ja uudestaan.”

kaikki paitsi sydän -sinkku spotifyssa.

Suomalais-portugalilainen Anna Abreu, 32, tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla.

Lue myös: Abreu nousi Vain elämää -suosikiksi – riski kannatti: ”Jännitin tätä vetoa”

Mainos

Tämä näkyi myös syksyn 2021 supersuositulla Vain elämää -kaudella, jossa Abreu nousi yhdeksi kauden suosikiksi – hänen esityksensä keräsivät huikeaa palautetta, biisit striimasivat eniten koko kauden aikana Spotifyssa ja Levoton tyttö feat. Evelina Nelli Matula nousi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Artistin edellinen albumi, tuplaplatinaa striimannut Teipillä tai rakkaudella julkaistiin marraskuussa 2019. Albumilta löytyy useampi hittibiisi, kuten Yhen elämän juttuSytyn ja Amor Amor feat. cledos.

Lue myös: Popparit pääministerin luona! Abreu, Diandra ja Pete tapasivat Sanna Marinin – katso kuvat

Abreu lähtee ensi kesänä mittavalle kiertueelle, joka kattaa koko Suomen.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.