Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Tuure Kilpeläinen hioo hittiä ennen keikkataukoa – karnevaalibiisi tulossa

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani lähtee kesäkiertueelle uuden biisin kera ennen pidempää keikkataukoa.

Julkaistu

@

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.

Valtaisan suosittu livekokoonpano Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani lopetteli vastikään jo vuodelle 2020 aiotun ja pandemian vuoksi siirtyneen Paluu paratiisiin
-konserttisalikiertueensa.

Kiertue sisälsi 26 konserttia, ja vei yhtyeen Helsingistä Kuusamoon. Lähes kaikki esitykset olivat loppuunmyytyjä.

Suurta suosiota on odotettavissa myös tulevan rundin keikoille, ilmoittihan yhtye solistinsa johdolla laittavansa kokoonpanon toistaiseksi telakalle kiertueen päätyttyä.

Lue myös: Yllätys! Tuure Kilpeläinen jättää Kaihon Karavaanin: ”Ei liity draamaa”

”Uusi biisi ei ole itkuvirsi”

Tuleva erkaantuminen ei ole viilentänyt yhtyejäsenten välejä, päinvastoin – yhteenkasvanut kombo on kokenut entistä vahvempaa yhteyttä ja iloa yhdessä soittamisesta. Tämä on näkynyt ja kuulunut upeilla keikoilla. Tiivis yhdessäolo on johtanut taas luontevasti myös uuden musiikin lähteille ja kiertuematkalla syntynyt uusi biisi julkaistaan vielä kesän kynnyksellä. Luvassa on siis uutta musiikkia ja lumoava kesän kiertue.

 ”Näinhän siinä käy: kun on laittamassa Karavaanin pillejä pussiin, ne alkavat soida yhä kovemmin”, Tuure Kilpeläinen summaa ajatuksiaan keikkailusta ja uudesta singlestä.

”Aiomme järjestää tulevan kesän kunniaksi kunnon juhlakiertueen, joka päättyy kesän lopussa spesiaali-iltamiin Karavaanin tyyliin. Olemme parhaillaan studiossa hiomassa tulevan kesän timanttia. Biisi ei ole itkuvirsi, vaan pikemminkin karnevaali-osastoa. Pian ollaan perillä, maantiellä, kesässä, festareilla, liitereissä, kylässä, pihoilla… perillä kaikesta.”

Mainos

Lue myös: Tuure Kilpeläinen ja taiteilija-Manuela juhlivat rakkauttaan – sokerisia viestejä merkkipäivänä

24 keikan kesäkiertue ulottuu syyskuulle saakka

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi ensimmäisen albuminsa Valon pisaroita vuonna 2010. Sittemmin yhtye on julkaissut viisi albumia lisää, joista viimeisimmät ovat listaykköset Surusilmäinen kauneus (2016) ja Paluu paratiisiin (2020). Jo ensimmäinen Valon pisaroita -albumi käynnisti yhtyeen jatkuvan kiertomatkan joka puolelle Suomeen ja välillä ulkomaillekin. Kriitikoiden ja suuren yleisön arvostamat albumit ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, ja Tuure yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla.

Yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. AutiosaariValon pisaroitaYstävänpäivä sekä uusimmat hitit Rakastan sua niin et se sattuuSe on minä joka hajoaa ja Lumous

Yhtyeen vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Yhtyeen jäsenet ovat Tuure Kilpeläinen (laulu, kitara), Rocka Merilahti (kitara), Jiri Kuronen (kosketinsoittimet, haitari), Aarne Riikonen (perkussiot), Jarno T. Karjalainen (basso) ja yhtyeen tuottajanakin toiminut Sampo Haapaniemi (rummut).

24 esiintymistä sisältävä Perilllä-kesäkiertue starttaa 29.5. ja kestää 3.9. asti.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.