Tykkää ja seuraa meitä:

Kiertue

Ilta kiertää joulukirkkoja kuorojen kanssa: ”Olen fiiliksissä”

Ilta julkaisee myös itse säveltämänsä ja sanoittamansa uuden joululaulun.

Julkaistu

@

Ilta.

Maamme taitavimpiin tulkitsijoihin lukeutuva Ilta lähtee yhdeksän konsertin joulukiertueelle joulukuun alusta.

Oulujoen kirkosta lauantaina 3. joulukuuta käynnistyvä kiertue vierailee Turussa, Lahdessa, Törnävällä, Porvoossa, Tuusulassa, Helsingissä ja Tampereella ennen päättymistään Jyväskylän Taulumäen kirkkoon keskiviikkona 21. joulukuuta. Näet Iltan konsertit ja keikat tästä suorine lipunostolinkkeineen.

Konserteissa lumoavasta ja taipuvaisesta äänestään tunnettu Ilta säestää monin paikoin itse itseään pianolla, konserteissa on mukana myös pianisti Konsta Koskinen. Lavalle nousee joka paikkakunnalla myös seudun oma gospel-kuoro sekä Iltan kanssa muutaman laulun esittävä suomalaisranskalainen oopperalaulaja Akseli Ferrand.

Lue myös: Oho, Ilta meni uudestaan naimisiin – ratsasti rannalla morsiuspuvussa Costa Ricassa

Jouluihmiseksi tunnustautuvalta Iltalta julkaistaan myöhemmin tänä vuonna myös hänen itse säveltämänsä ja sanoittamansa joululaulu. Ilta ehti esittää viime vuonna syntynyttä uutuuslaulua jo viime vuoden konserteissa. Yleisöltä hyvää palautetta saanut laulu on mukana myös tämän vuoden joulukonserttien ohjelmistossa.

”Odotan niin paljon, että pääsen tapaamaan yleisöä ja laulamaan joululauluja.  Erityisen fiiliksissä olen siitä, että olen saanut paikallisia gospel-kuoroja mukaan”, Ilta fiilistelee.

”Joulu on yhteisöllisyyden juhlaa, on ihanaa nostattaa juhlamieltä yhteistyössä paikallisten laulajien kanssa. Ja lisäksi en malta odottaa sitä lauluvoimaa, minkä kuorojen kanssa yhdessä luomme.”

Mainos

Lue myös: Salamarakkaus huipentui! Ilta nai eksoottisen komistuksen – katso kuvat hääonnesta

ilta spotifyssa.

Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Together Now -ohjelmista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Iltan Kelle mä soitan -jättihitti nosti hämet kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on kerännyt jo seitsemän miljoonaa kuuntelukertaa yksinomaan Spotifyssä.

Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja. Parhaillaan jo esikoisalbumillaan Iskelmä Gaalan Vuoden tulokas -sarjan voiton napannut ja Emma-ehdokkuuden saanut Ilta valmistelee uutta albumia tiiminsä kanssa.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *