Tykkää ja seuraa meitä:

Rock

Lisää peruutuksia: nämä Raskasta Joulua -konsertit kaatuivat nyt

Konkurssi vei mukanaan mm. viikonlopun Porin ja Helsingin jättimäiset Raskasta Joulua -konsertit.

Julkaistu

@

Raskasta Joulua 2022.

Tulevan viikonlopun Raskasta Joulua -konsertit on peruttu. Syynä on konserttijärjestäjä RH Entertainment Oy:n kohuttu konkurssi, joka nousi uutisiin aiemmin marraskuussa.

Yhtiö tiedottaa nyt, että konkurssin johdosta Raskasta Joulua -kiertueen seuraavat konsertit on peruttu: la 26.11. Porin Karhuhalli, su 27.11. Helsingin Jäähalli ja ke 30.11. Ylivieska, Kalajokilaakso Areena.

Peruutuksen koki myös eilinen (ke 23.11.) Raskasta Joulua -konsertti Joensuu Areenalla.

Torstai-illan (24.11.) konsertti Ikaalinen Spa & Resortissa sekä Seinäjoella perjantaina 25. marraskuuta toteutuvat suunnitellusti. Kiertueen muiden konserttien kohtaloa selvitetään yhä.

Lue myös: Konkurssi uhkaa kaataa myös Raskasta Joulua -kiertueen: ”Etsimme ratkaisua kaikin keinoin”

Tapahtumien peruuntumisesta lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Konkurssipesä pyytää ilmoittamaan saatavat konkurssipesälle sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com.

Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

Mainos

Tamperelainen RH Entertainment Oy on yksi Suomen suurimmista keikka- ja konserttijärjestäjistä. Se ilmoitti hakeutuneensa konkurssiin 10.11. Konkurssin takia Lippu.fi veti pois myynnistä kaikki liput RH Entertainmentin järjestämiin tapahtumiin.

Lue myös: Uusi Raskasta joulua -albumi tulee vihdoin – omistettu Kimmo Blomin muistolle

Vuonna 2019 perustettu RH Entertainment hakeutui yrityssaneeraukseen lokakuun alussa. 

RH Entertainmentin aputoiminimiä ovat Rockfestivaali Sauna Open Air, Hervanta Open Air, Hyvinkää Soi, Järvenpää Soi, Kemijärvi Soi, Kuuska Soi, Pieksämäki Pop, Rock In the City, Salo Soi ja Tampere Soi.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *