Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Pate Mustajärvi sortui taas viinaan – Popedan syyskiertueen jatko auki

Vaikka Aulanko joutui korjaamaan ”solistin heikentyneen työkunnon” sairastumiseksi, fanit purkavat turhautumistaan Popeda-solisti Pate Mustajärven toistuviin repsahduksiin.

Julkaistu

@

Popeda ja Pate Mustajärvi.

Popedan oli tarkoitus käynnistää odotettu syyskiertueensa perjantaina Hämenelinnasta, Aulangon kylpylähotellista (4.11.).

Toisin kävi: vain muutamia tunteja ennen keikan aloitusta sekä Popeda että Aulanko joutuivat ilmoittamaan, että Popedan keikka on peruttu.

Syyt vaihtelivat: Popeda puhui ”sairaustapauksesta”, mutta Aulanko tiedotti ensin suoraan ja ilmoitti, että keikka peruuntui ”solistin heikentynen työkunnon johdosta”.

Lue myös: Popeda joutui perumaan areenakeikkansa – Pate Mustajärvi örvelsi kännissä

Tässä alkuperäinen päivitys:

Tämä herätti paljon keskustelua ja tietysti spekulaatiokin, sillä Aulanko on nyttemmin korjannut some-viestinsä, poistanut ”solistin työkunnon” ja vaihtanut sen ”solistin sairastumiseen”.

Tässä muokattu some-päivitys:

”Valitettavasti joudumme perumaan tämän iltaisen Popedan keikan solistin sairastumisen vuoksi. Ennakkoon lipun ostaneita pyydämme ottamaan yhteyttä lipun myyneeseen tahoon. Popeda ja Scandic Aulanko pahoittelevat aiheuttamaansa mielipahaa”, Popeda itse tiedotti sosiaalisessa mediassa.

Mainos

”Riippuu ihan pääjohtajan ryyppäämisestä”

Some-keskusteluissa Popedan keikan peruutuksen syitä ei tarvitse arvailla. Syyksi sanotaan suoraan tähtisolisti Pate Mustajärven repsahdus viinaan. Mustajärvi on taistellut päihdeongelmansa kanssa vuosia.

Lue myös: Pate Mustajärvi lääkitsi itseään vahvoilla kipulääkkeillä ja oluella – pyytää anteeksi

Esimerkiksi Popedan rumpali Lacu Lahtinen vastaa yhteen some-kyselyyn illan mahdollisesta keikasta näin:

”Riippuu ihan pääjohtajan ryyppäämisestä, voipi olla että saa pysyä kotona.”

Miten käy lauantai-illan keikalle?

Fanit ovat ilmaisseet väkevin sanoin turhautumisensa Paten toistuviin viinarepsahduksiin. Odotetut keikkareissut ovat vesittyneet joillakin Popedan-ystävillä jo moneen kertaan, kun esiintymisiä on peruttu.

”Vituttaa ja melkein 30 v Popeda fanina vituttaa ees avautua näin mutta nyt on kuppi nurin!” yksikin fani purki kiukkuaan somessa.

”Jos pitää ennen töihin menoa ottaa miestä väkevämpää niin silloin se työ ei enään kiinnosta ja on aika lopettaa. No tulipahan hotelli varattua ja lippu ostettua turhaan ja ajeltua pari sataa kilsaa!” toinen tulitti.

Mainos

Popedan pitäisi esiintyä lauantai-iltana 5.11. Vantaan Tulisuudelmassa. Keikan kohtalosta ei ole vielä tietoa – mutta ainakaan sitä ei ole peruttu lauantaiaamupäivään mennessä (klo 10.30).

EDIT: Iltapäivällä Popeda tiedotti, että la-illan esiintyminen Tulisuudelmassa onnistuu.

Popedan loppuvuoden keikkatahti on sangen vauhdikas ja rakastettu Suomi-rockin legenda kiertää marras- ja joulukuussa useissa kaupungeissa.

Jatka lukemista
Mainos
1 kommentti

1 kommentti

  1. Minna P

    8.11.2022 @ 07:06

    Oli viimeinen Popedan keikka missä kävin. Paten kännisekoilu oli liikaa. Täytyy jatkossa kuunnella heidän levyjään eikä mennä katsomaan livenä. Harmittaa bändikavereiden puolesta kun Pate ei välitä muusta kuin juomisesta.

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *