Tykkää ja seuraa meitä:

Heavy

Konkurssi uhkaa kaataa myös Raskasta Joulua -kiertueen: ”Etsimme ratkaisua kaikin keinoin”

Raskasta Joulua -yhtye etsii kuumeisesti ratkaisua keikkajärjestäjän konkurssin aiheuttamaan sekaannukseen.

Julkaistu

@

Raskasta Joulua 2022 -kiertueen pitäisi alkaa 18.11.

Kun yksi Suomen suurimmista keikkajärjestäjistä, tamperelainen RH Entertainment Oy ilmoitti hakeutuneensa konkurssiin torstaina (10.11.), epätietoisuus alkoi.

Miten käy yrityksen järjestämien isojen, loppuvuoden kiertueiden – kuten kovasti odotetun Raskasta Joulua -kiertueen, jonka pitäisi alkaa jo ensi viikon perjantaina (18.11.) Kokkolan jäähallista?

Lue myös: He rokkaavat Raskasta Joulua -kiertueella – katso tiukan tähtitusinan kiertuepäivät

Konkurssin takia Lippu.fi on vetänyt pois myynnistä kaikki liput RH Entertainmentin järjestämiin tapahtumiin. Lipun jo ostaneiden pyydetään olemaan yhteydessä RH Entertainmentin konkurssipesän hoitajaan.

Vuonna 2019 perustettu RH Entertainment hakeutui yrityssaneeraukseen lokakuun alussa. 

Raskasta Joulua -yhtye: ”Tulemme tekemään kaikkemme”

Raskasta Joulua -projektin taustataho tiedotti perjantaina ikävästä tilanteesta.

”Asiasta uutisointi on ymmärrettävästi aiheuttanut epätietoisuutta konserttien toteutumisen suhteen. Raskasta Joulua -yhtye sekä sitä edustava ohjelmatoimisto Master Events selvittävät parhaillaan tilannetta ja yrittävät löytää kaikin keinoin ratkaisua, jossa konsertteja ei jouduttaisi perumaan”, tiedotteessa todetaan.

Mainos

Master Eventsin toimitusjohtaja Kari Penttinen korostaa, kuinka Raskasta Joulua -kiertue on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin ja vakiinnuttanut paikkansa osana tuhansien raskaan musiikin ystävien joulunodotusta.

Lue myös: Uusi Raskasta joulua -albumi tulee vihdoin – omistettu Kimmo Blomin muistolle

”Tulemme tekemään kaikkemme Suomen suosituimman joulukiertueen toteuttamiseksi”, toimitusjohtaja lupaa.

”RH Entertainment Oy:n konkurssi ei johdu Raskasta Joulua -projektista, eikä liity sen soittajiin tai laulajiin millään tavoin. Annamme ajankohtaista tietoa lipun ostaneille mahdollisimman pian tilanteen selkeytyessä.”

RH Entertainment: ”Kassavirta tyrehtyi nopeasti ja kokonaan”

RH Entertainment Oy:n konkurssihakemuksessa on pyydetty käräjäoikeudelta kiireellistä päätöstä konkurssiin asettamisesta. Tämä sen vuoksi, että konkurssipesään saadaan nopeasti nimettyä pesänhoitaja, joka voi sopia tulevien tapahtumien järjestämisestä tai niiden peruuttamisesta sekä muusta toiminnan jatkamisesta.

”Yrityssaneeraukseen liittyi asioita, joita emme osanneet ennakoida. Jouduimme maksamaan niin hakemusvaiheessa kuin yrityssaneerausmenettelyn alettua kaikki laskumme käytännössä ennakkomaksuina. Samanaikaisesti tuleviin kassaeriin kohdistui huomattavia kuittauksia, jotka tyrehdyttivät kassavirran nopeasti ja kokonaan”, RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala totesi tiedotteessa.

”Vaikka syksyn tapahtumamyynti on onnistunut hyvin ja pääosin kannattavasti, niin tällä rahoitusmallilla on mahdotonta toimia ja jouduimme toteamaan, ettei toiminnan jatkolle ole mahdollisuuksia.”

Mainos

RH Entertainmentin aputoiminimiä ovat Rockfestivaali Sauna Open Air, Hervanta Open Air, Hyvinkää Soi, Järvenpää Soi, Kemijärvi Soi, Kuuska Soi, Pieksämäki Pop, Rock In the City, Salo Soi ja Tampere Soi.

Yrityksen oli tarkoitus järjestää myös mm. Katri Helenan joulukonserttikiertue, Manhattan Transfer- kiertue, Uriah Heep -bändin Suomen-juhlakeikat 17. ja 20.11. sekä lukuisia muita tapahtumia ja konsertteja. Kaikkien niiden kohtalo on vielä epävarma ja epäselvä.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *