Tykkää ja seuraa meitä:

Musiikkivideo

Jonne Aaron yllättää rikossarjan tunnusbiisillä – teki historiaa myös englanniksi

Jonne Aaron sanoo, että nyt julkaistu Koskinen-rikossarjan tunnari on yksi rokkarin uran menevimpiä biisejä. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Jonne Aaron.

Jonne Aaron on julkaissut pitkästä aikaa uutta musiikkia. Suomirock-legenda julkaisi singlensä Olettamuksia perjantaina 24.9. Luotto-aisapari Jimmy Westerlundin tuottama kappale on marraskuussa Ruudussa alkavan Koskinen-alkuperäissarjan tunnusbiisi. Kappaleesta julkaistiin myös musiikkivideo, joka tarjoaa ensisilmäyksen tyylikkäästä rikossarjasta.

”Haasteellisinta oli tehdä kappale, joka sopii sarjan tematiikkaan, mutta toimii myös itsenäisenä teoksena. Mielestäni onnistuin siinä loppujen lopuksi hyvin”, Jonne kuvaa.

”Yksi menevimpiä kappaleita mitä olen tehnyt” –Jonne Aaron kuvaa

”Erityisen tästä biisistä tekee myös se, ettei kyseessä ole rakkauslaulu, jollaisia multa on aiemmin totuttu kuulemaan. Olettamuksia on yksi menevimpiä kappaleita, mitä olen julkaissut.”

Koskinen-rikossarja alkaa myöhemmin tänä syksynä Ruutu-palvelussa. Sarjassa seurataan komisario Sakari Koskista ja hänen tiimiään Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä. Jännitteinen ja realismista ammentava rikossarja perustuu Seppo Jokisen Koskinen-romaaneihin. Tv-sarja tuo kirjojen tapahtumat nykypäivän Tampereelle, joka on myös Jokisen kotikaupunki.

Sarjan rooleissa nähdään mm. Eero Aho, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Jon-Jon Geitel ja Pertti Sveholm.

jonne aaron teki menevän ja vauhdikkaan olettamuksia-sinkun.

Jonne: ”Ensimmäinen soolo englanniksi”

Singlen kakkosraitana kuullaan myös englanninkielinen sovitus kappaleesta nimellä Dance with Danger. Se on kansainvälistäkin suosiota keränneessä Negative-yhtyeessä uransa aloittaneen Jonnen ensimmäinen soolojulkaisu kyseisellä kielellä.

Dance with Dangerin tekeminen tuntui siltä kuin olisi noussut taas polkupyörän selkään. Kyseessä ei ole suoranainen käännös, mutta hain samaa aihepiiriä ja tunnelmaa kuin suomenkieliseen versioon. On hienoa päästä julkaisemaan pitkästä aikaa jotain myös kansainvälisille faneilleni”, Jonne hehkuttaa.

Mainos
Jonne Aaron on yhä rock.

Katso Olettamuksia -musiikkivideo tästä.

Laulaja-lauluntekijä Jonne Aaron nousi yhdeksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä rock-tähdistä yhdessä Negative -yhtyeensä kanssa 2000-luvun alkupuolella.

Yhtyeen hajoamisen jälkeen Jonne on sulattanut suomalaisten sydämiä useilla suomenkielisillä soolohiteillään. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut paljon musiikkia myös muille Suomen nimekkäimmille artisteille, kuten Yölle, Kari Tapiolle ja Suvi Teräsniskalle.

Jonnen ensimmäinen single Kaiku Recordingsille kantaa nimeä Ota syliin ja suutele mua ja julkaistiin tammikuussa 2021.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *