Tykkää ja seuraa meitä:

Musiikkivideo

Bilebiisi vanhasta kulttihitistä! Portion Boys ja Teflon Brothers löivät hynttyyt yhteen

Nautin elämästä -biisi on alunperin Mariliin kulttihitti vuodelta 2000. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Teflon Brothers ja Portion Boys julkaisivat yhteissinkun.

Kaksi bilebändien kuningasta, Portion Boys ja Teflon Brothers ovat laittaneet musikaaliset hynttyynsä yhteen ja julkaiseet yhteisinkun. Vauhdikas bilebiisi kantaa nimeä Nautin elämästä… ja kappaleen teemahan sopiikin sopivasti kesään ja aurinkoiseen juhannustunnelmaan.

Yhtyeet kertovat tavanneensa syvemmin toisensa syksyllä 2021.

”Viime syksynä me tavattiin, tutustuttiin ja ystävystyttiin. Tämän seurauksena keväällä tuli idea Portion Boys & Teflon Brothers yhteisbiisistä. Nautitaan elämästä ystävät nyt ja aina!” bändit kehottavat.

nautin elämästä spotifyssa.

Voit katsoa biisin musavideon Youtubessa tästä.

Marilii teki kappaleesta hitin 2000

Tefloneiden ja Portion Boysin Nautin elämästä -kesäbiisi on villi bileversio vanhasta Mariliin esittämästä, saman nimisestä kulttihitistä vuodelta 2000.

Sastamalasta kotoisin oleva, nykyisin Etelä-Pohjanmaalla vaikuttava Marilii teki läpimurtonsa vuosituhannen vaihteessa, ja hän on kirjoittanut ja julkaissut omaa musiikkiaan kahden albumin verran. Mariliin tunnetuimpia kappaleita ovat Sinun ja juurikin Nautin elämästä.

Jälkimmäisestä on tullut suoranainen nuorison kulttibiisi, jota some-vaikuttajat jakavat seuraajilleen ja josta muusikot tehtailevat remixejä. Alkuperäistä Mariliin versiota on kuunneltu Spotifyssa 3,7 miljoonaa kertaa.

Mainos

Teflon Brothers vaikuttaa nyt Virossakin

Teflon Brothers on lukuisista jättihiteistään tunnettu yhtye, jonka muodostavat rap-artistit PyhimysHeikki Kuula ja Voli. Yhtye tunnetaan koko Suomen kansaa tanssittaneiden hittien lisäksi aktiivisesta keikkailustaan ia vauhdikkaista live-esiintymisistään.

Bändi on lähes 20-vuotisen uransa aikana ollut monessa mukana. Teflon Brothers on muun muassa etsinyt uutta jäsentä nettihuutokaupassa, laulattanut suomalaisia lähes 20 miljoonaa striimanneilla Pämppää ja Hubba Bubba -kesähiteillään sekä pyrkinyt Euroviisuihin yhdessä eurodance-kuningatar Pandora kanssa.

Lue myös: Ensin kiljua, nyt rap-loBilenkeroa! Teflon Brothers paikkaa alkoholilla korona-ahdinkoa

Kesäkuussa Teflon Brothers tiedotti solmineensa levytyssopimuksen Viron Universalin kanssa. Uuden kansainvälisen yhteistyön ensimmäinen julkaisu on EESTI (On My Mind). Kyseessä on uudelleenversiointi Juice Leskisen vuoden 1983 kappaleesta Eesti (On My Mind), josta bändi on muovannut modernin rakkauslaulun Virolle. Biisillä vierailee ex-jääkiekkoilijalegenda Siim Liivik eli Märkä-Simo.

Lue myös: Portion Boys teki villin tunnarin kulttileffaan: ”Voi morjesta, kuinka hienoa”

Portion Boys taas on vuonna 2010 Youtubessa toimintansa aloittanut isojokelais-tamperelainen yhtye. Yhtyeen ensimmäinen kappale oli Pelimiehen Paratiisi, joka julkaistiin vuonna 2010. Sittemmin hittejä on kertynyt hurjasti lisää, kuten Pumppaa, Karjala takas, Kyläbaari, Elämän ABC ja kaikista tunnetuimpana megaplatinahittinä tietysti Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo).

Sekä Portion Boys että Teflon Brothers keikkailevat tiiviisti läpi juhannuksen ja kesän.

Mainos

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *