Tykkää ja seuraa meitä:

Musiikkivideo

Käärijä rikkoi ennätykset UMK-hitillään: ”Kyllähän tämä maistuu!”

UMK-ennakkosuosikiksi noussut vaihtoehtoräppäri Käärijä on menestyksestä mielissään.

Julkaistu

@

Käärijä.

Käärijän vastikään julkaistu single Cha Cha Cha rikkoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan. Kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillä. Kappale ylsi huimasti Spotifyssa TOP50-listan 2. sijalle. Video keräsi katseluita YouTubessa julkaisupäivän aikana 225 000 katselukertaa ja Yle Areenassa peräti 500 000 toistoa.

Käärijä nähdään myös ensimmäistä kertaa Tavastialla perjantaina 9.6.2023. Luvassa on takuuvarma paidaton megashow! Liput ovat myynnissä Tiketissä, osta tästä.

Artisti on menestyksestä mielissään.

”Kyllähän tämä maistuu! Vähän jäi toki hampaankoloon että ei oltu ykkösenä mutta enköhän tästä selviä”, Käärijä naurahtaa.

”It’s crazy, it’s party!” –Käärijä hihkuu

”Osasin odottaa että biisi toimii jengille mutta en mä ihan tämmöstä myllyä osannut odottaa. Ei voi kyllä valittaa. En hirveesti kiittele, mutta nytten on pakko kiittää. Olen saanut niin paljon ihania viestejä sadoilta ihmisiltä, että tässä ihan herkistyy. It’s crazy, it’s party!”

Lue myös: Blind Channel -Joel hämmästelee bändin salamasuosiota: ”Haaveilimme tästä 8 vuotta”

Mainos

Tämän pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko Etelä-Suomen talot talven ajaksi, ja tämä tullaan varmasti huomaamaan helmikuun show’ssa. Ja artisti lupaileekin, että luvassa on jotain sekopäistä ja unohtumatonta. Käärijä ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista.

Käärijän oikea nimi on Jere Pöyhönen, 30. Vaihtoehtoräppäriksi kuvailtu muusikko vietti nuoruutensa Vantaalla, missä hän pelasi pitkään jääkiekkoa ja harrasti rumpujen soittoa. Sen myötä innostus oman musiikin tekemiseen alkoi vuonna 2014. Hänen artistinimensä on lähtöisin kaveripiirin vitsistä liittyen rahan käärimiseen uhkapeleissä.

Käärijä julkaisi musiikkia omakustanteisesti loppuvuoteen 2017, jolloin ensimmäinen tuplasingle Koppi tules / Nou roblem julkaistiin Monsp Recordsin kautta.

Käärijää voi muuten nähdä livenä pe 27.1. Savon sydämessä Tahkolla, missä hänellä on keikka Sokos Hotel Tahkossa.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 25.2.2023 Turun Logomon UMK23-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Finaalissa kilpailevat Keira, Benjamin, Robin Packalen, Lxandra, Käärijä, KUUMAA ja Portion Boys.

Euroviisut järjestetään Liverpoolissa 9.–13.5.2023.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *