Tykkää ja seuraa meitä:

Heavy

Katso! Blind Channel julkaisi videon basisti-Ollin mokasta: ”Jätin bassoni auton katolle…”

Blind Channelin Suomen-kiertueen kulissien taakse vievällä videolla nähdään, kuinka basistiparka Olli Matela suree tien varressa möhläystään. Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Blind Channel julkaisi tänään keskiviikkona (14.7.) kulissien takaisesta kiertuelämästä kertovan videon, jossa käydään läpi viime viikkoisia keikkatapahtumia Kemissä ja Kaajanissa.

”Ollaan odotettu vuosi tätä, joten mennään”, viisusankarit hihkuvat videolla ennen kesän ensikeikkaansa.

Blind Channel esiintyi 9.7. Kemissä ja 10.7. Kajaanissa Lammen Loiskeet -festareilla. Koronan takia näitä kesäkeikkoja oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Vauhdikkaalla videolla päästään kurkistamaan lavan takaisiin tunnelmiin.

Päähuomion vie kuitenkin basisti Olli Matelan hassunkurinen möhläys, josta on uutisoitu laajasti jo aiemmin. Paluumatkalla Kajaanista Ouluun yhtye pysähtyi huoltoasemalle traagisin seurauksin.

 ”Olimme ajamassa takaisin kotiin Kajaanista, kun meidän piti pysähtyä läheiselle huoltoasemalle ja minä tavallaan unohdin bassoni automme katolle”, Olli kirjoitti Instagramin Tarina-osiossa englanniksi.

”Me ollaan Muhoksella…”

Nyt Youtubessa julkaistulla videolla näkyy koko tragikoominen tilanne. Olli on kyykyssä tien varressa ja painaa kädellä kasvojaan epätoivoisen oloisena.

”Me ollaan Muhoksella, tästä on 60 kilometriä Vaalaan… Kerropa Olli nyt tilanne. Mikä meininki? Mitä tapahtui”, videolla kysytään.

Mainos

”Ja vielä ykkösbasso! Voi v**u!” –Olli manaa videolla

Olli vastaa naurun ja epäuskon sekaisella äänellä jättäneensä bassokitaransa auton katolle.

”Ja vielä ykkösbasso! Voi v**u!” Olli manaa videolla.

 Instagramissa Olli kertoi, että bändi oli tosiaan ehtinyt ajaa huoltoasemalta noin 60 kilometriä.

”Kunnes tajusin, että jotain puuttuu. Menimme takaisin etsimään sitä, mutta emme löytäneet sitä mistään.”

Lue myös: Blind Channel innoissaan kesäkiertueestaan: ”Kylmät väreet iholla!”

Blind Channel tahkoaa kesän keikkoja Suomessa.

Blind Channel edusti Suomea Euroviisuissa toukokuussa Rotterdamissa upeasti ja sijoittui kisassa kuudenneksi maailmanhitiksi nousseella Dark Side -kappaleellaan. Se on Suomen kaikkien aikojen toiseksi paras sijoitus viisukisassa.

Yhtyeen seuraava keikka on 27.7. Maarianhaminassa Rockoff-tapahtumassa.

”Ollaan tehty iso duuni tulevien keikkojen eteen ja voidaan taata jokaiselle lipunostajalle elämys, jota muistella loppuikänsä. Todella hienoa päästä näyttämään kyntensä kotiyleisölle kerta toisensa jälkeen tänä kesänä.”

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *