Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Samu Haber intona Suomi-startistaan: ”Voin painaa nyt kaasua”

Sunrise Avenue -stara Samu Haber keskittyy syksyllä täysillä suomenkieliseen uraansa. Kuuntele uutuussinkku ja lue Samun kuuumiset!

Julkaistu

@

Samu Haber.

Menestyksekkäästi soolouralle siirtynyt Sunrise Avenue -tähti Samu Haber julkaisee debyyttialbuminsa 30.9. Suomenkielisen soolouran ensimmäinen pitkäsoitto on nimeltään Pelastetaan maailma ja albumin ennakkomyynti käynnistyi levykaupoissa perjantaina 17.6. Samana päivänä levyltä julkaistiin artistin neljäs single Sata vuotta sitten. 

Samu Haber on kirjoittanut kappaleen yhdessä Tiina Vaininkaisen ja Antti ”RZY” Riihimäen kanssa. Singlen tuotannosta vastaa Haberin ja Riihimäen kanssa Jukka Immonen

Voit katsoa Sam Faragen kuvaaman ja ohjaaman kauniin musiikkivideon tästä (Youtube).

samu haber ja sata vuotta sitten -sinkku spotifyssa.

Samu: ”Olen viivytellyt suomenkielistä starttia”

Samu on parhaillaan Sunrise Avenuen jäähyväiskiertueella.

 ”Olen viivytellyt suomenkielisen uran starttia, kun haluan ensin nauttia viimeiset hetket Sunkkarien kanssa rauhassa. Nyt kun maailma vihdoin aukeni ja pääsimme starttaamaan jäähyväiskiertueemme, olen totaalisen onnellinen ja innoissani, että voin painaa kaasua myös tulevan oman albumin ja keikkojen kanssa.”

Lue myös: Nyt on retroa! Samu Haber poseeraa satulassa värikkäissä vetimissä – hankki upean menopelin

samu haber instagramissa.

Maamme kansainvälisesti menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Samu Haber käynnisti soolouransa loppuvuodesta 2020. Kolme jo julkaistua singleä ovat menestyneet erinomaisesti niin striimipalveluissa kuin radioissakin. Enkelten kaupunki ja Täältä tullaan ovat molemmat ylittäneet kultarajan (yli 2 miljoonaa striimiä) ja uusin singlelohkaisu Sä hipoo kultarajaa vain 4 kuukautta julkaisunsa jälkeen. 

Mainos

Enkelten kaupunki kasvoi isoksi radiohitiksi viihtyen yli 35 viikkoa radiolistalla, korkeimmillaan listasijalla 4. Toinen single Täältä tullaan oli yksi viime vuoden soitetuimmista suomalaisista kappaleista radioissa yltäen korkeimmillaan listasijalle 2. Helmikuussa 2022 julkaistu Sä on viettänyt jo 13 viikkoa radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Lue myös: Valkokankaalla nähtävä Samu Haber sulattaa sinkullaan sydämet: ”Jännittää kuin teininä”

Sunrise Avenue vihdoin pian Olympiastadionilla

Parhaillaan Haber kiertää Eurooppaa Sunrise Avenuen jäähyväiskiertueella. Yhtye nousee kahtena peräkkäisenä iltana Helsingin Olympiastadionin lavalle 8. ja 9. päivä heinäkuuta. Kiertue ja Sunrise Avenuen matka päättyy elokuun lopulla Saksaan loppuunmyydyille areenoille, jonka jälkeen Haber suuntaa kohti soolokiertuetta.

 Pelastetaan maailma -albuminjulkaisurundi nähdään lokakuussa 2022 Helsingin Tavastia-klubilla, Lahden Möysän Musaklubilla, Seinäjoen Rytmikorjaamolla, Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella sekä Turun Logomossa.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *