Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Vapautunut Benjamin on nyt itsevarmempi ”Haluan elää, kokea ja tehdä!”

Benjamin hehkuu uudella sinkullaan kuumempana ja vapautuneempana kuin koskaan. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Benjamin. Kuva: Iivari Suosalo.

Benjamin julkaisi perjantaina (20.5.22) odotettua uutta musiikkia. N-Y-T-single esittelee artistin kirkastuneen, diskovivahteisen soundin. Nuoren popparin uusi musiikki on itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa kuin koskaan.

Kappaleella Benjamin haluaa kannustaa ihmisiä elämään itsensä näköistä elämää, anteeksipyytelemättä.

“Maailma on tällä hetkellä niin kaoottinen paikka, ettei voi olla varma siitä, että tuleeko huomista ollenkaan. En enää ikinä halua elää piilossa tai pyytää olemassaoloani anteeksi. Haluan elää, tehdä ja kokea N-Y-T!”

benjamin ja n-y-t spotifyssa.

Kaapista tulo käynnistä ”vapautumisen multihuipentuman”

Julkaisutauon aikana Benjamin on valmistellut yhdessä Atso Soivion ja Iivari Suosalon kanssa paljon uutta musiikkia, joista N-Y-T esittelee artistin vapautuneen soundin.

Lue myös: Helpottunut Benjamin Peltonen tuli kaapista: ”Mä oon gay ja ylpeä siitä”

Benjamin tuli kaapista kesällä 2021.

“Kun esiinnyin kesällä 2021 Pride-konsertissa, jossa tein julkisen ulostulon seksuaalisuudestani, lähti käyntiin vapautumisen multihuipentuma, jonka myötä muun muassa kaikki valmisteltu musiikki lensi roskikseen. Hyvä niin, sillä nyt musiikkini vihdoin ja viimein puhuu samaa kieltä persoonani, lavaenergiani ja minuuteni kanssa. Halusin tehdä jotain, jossa kaikki se vapaus tuntuu ja kuuluu – korkealta ja kovaa.”

Mainos
benjamin peltonen on suosittu instagramissa.

N-Y-T-kappaleelle julkaistiin myös näyttävä Niko Hirvimäen ohjaama musiikkivideo. Voit katsoa sen tästä.

Englanninkieliseltä uralta suomen kieleen vuonna 2018 vaihtanut Benjamin on yksi nuorisopopulaarikulttuurin keulakuvista. Artistin ensimmäinen suomenkielinen single Naarmuja feat. IBE nousi suoraan Spotifyn ykköseksi.

Benjaminin vuonna 2020 julkaisema debyyttialbumi Someveteraani käsittelee nuoren artistin kasvua sometähdestä muusikoksi. Artistin edellinen single Kunnes sammutaan oli Vestan kanssa tehty herkkä yhteisballadi.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.