Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Superyllätys! Ellinoora duetoi Ed Sheeranin kanssa: ”Tää todella tapahtuu”

Megatähti Ed Sheeran levytti yhdessä Ellinooran kanssa. Lue!

Julkaistu

@

Ellinoora ja Ed Sheeran. Kuva: @teddysphotos

Ellinoora on tehnyt kaikessa hiljaisuusessa yhteistyötä maailman yhden suurimman ja suosituimman pop-tähden Ed Sheeranin kanssa.

Yhteistyön hedelmä on uusi versio jättihitistä 2step, jonka Ellinoora esittää yhdessä Ed Sheeranin, 31, kanssa. Biisi julkaistaan 4.5.

Ellinoora, 28, on häkeltyneen iloinen.

”Nyt on sellasia uutisia et en täysin tiedä miten päin olisin. TÄÄ TODELLA TAPAHTUU ja on ilo jakaa tämä teidän kanssa: Julkaisen kappaleen Ed Sheeranin kanssa keskiviikkona 4.5. Kyseessä on uus versio biisistä 2step. En malta odottaa että kuulette tämän!!!!” Ellinoora hehkuttaa.

”Laulan englanniksi ja suomeksi”

”Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu. Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen. On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa. Laulan kappaleessa englanniksi ja suomeksi!!”

Lue myös: Ellinoora avautuu – näin syntyi satumainen albumi: ”Havahduin tarinoihin videopelatessa”

Mainos

Vuoden Naissolistiksi vuoden 2021 Emma Gaalassa valittu Ellinoora on tehnyt useita superhittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu.

Ellinoora on nuoresta iästään huolimatta saanut jo kaksi kertaa kaksi merkittävää musiikkialan tunnustusta. Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijänä vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on valittu vuoden biiseiksi.


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.