Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Portion Boys teki villin tunnarin kulttileffaan: ”Voi morjesta, kuinka hienoa”

Kaasu pohjaan -biisi on Biisonimafian kulttikomedian mopontuoksuinen tunnari. Lue, miten biisi syntyi!

Julkaistu

@

Portion Boys.

Portion Boys teki tunnusbiisin perjantaina 22.4. ensi-iltaansa tulleeseen kokopitkään elokuvaan nimeltään Mc HelPer BeKings. Tv:stä ja Youtubesta tutun Biisonimafia-sketsiporukan tekemä leffa on vauhdikas komedia.

Portion Boysin kynäilemä tunnari on nimeltään Kaasu pohjaan. Biisissä sukelletaan syvälle mopokulttuurin syövereihin.

”Voi morjesta, kuinka hieno ja siisti projekti tää oli! Tätä ollaan pidetty salassa viime syksystä saakka ja nyt se saadaan vihdoin tuoda julki. Iso kiitos luottamuksesta sekä yhteistyöstä Biisonimafian jengille. Ootte todella mahtavaa porukkaa kaikki!”

Lue myös: Portion Boys sukelsi 80-luvun maailman uudella hittisinkullaan: ”Voi morjes oli hauskaa”

”Äärimmäisen mahtava projekti”

Portion Boys kertoo, että idea yhteistyöhn syntyi viime syksynä 2021, kun Biisonimafian porukka otti yhteyttä ja kysyi bilebändin mahdollisuutta osallistua elokuvan kuvauksiin.

”Hetken pyöriteltiin ajatuksia ja sitten saatiin idea, että mitä jos tehtäisiin ihan oma biisi tätä leffaa varten. Sellainen, joka sopisi teemaltaan täydellisesti elokuvan tarinaan. Ja sellainen syntyi!” Portion Boys innostuu.

Mainos

”Tää oli äärimmäisen mahtava projekti ja ollaan tosi otettuja et saatiin olla mukana sekä myös iloisia, että biisi on nyt julkaistu. Tätä luukutetaan myös viikonlopun keikoilla ensisoitossa, joten tervetuloa kuuntelemaan!”

Lue myös: Vauhti kiihtyy! Näin syntyi hellekesän ykköshitti: ”Mietittiin 10 minuuttia ja siitä lähti” – Portion Boys takoo ennätyksiä

kaasu pohjaan -biisi spotifyssa.

Portion Boys edusti juhlavina ensi-illassa

Portion Boysit pääsivät torstaina pukeutumaan juhlakuteisiin, kun he osallistuivat elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingissä. Bileporukka oli täpinöissään.

”Me käytiin eilen kutsuvieras ensi-illassa katsomassa Biisonimafian uus leffa. Mahtavaa työtä teitte tämän kanssa, leffa viihdytti ja oli todella hyvä!” muusikot arvioivat.

”Nähtiin itsemme myös ensimmäistä kertaa valkokankaalla ja olihan se upea elämys. Ei voi oikein edes käsittää miten siisti juttu tää on meille.”

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.