Tykkää ja seuraa meitä:

Media

Rankassa tositv:ssä kisaava Elias Kaskinen: ”Soitin lakki kourassa tuotantoyhtiölle”

Elias Kaskinen hikoilee uudessa Erikoisjoukot-realityssä. ”Marssin paraateissa”, poppari muistelee omaa armeija-aikaansa.

Julkaistu

@

Elias Kaskinen. Kuva: Nelonen / Jere Hietala.

Elias Kaskinen nähdään toukokuussa Nelosen uudessa, rankassa Erikoisjoukot-armeijakisailussa. Poppari kertoo, että hän kieltäytyi ensimmäisellä kerralla osallistumisesta tv-ohjelmaan.

”Oon urani alusta saakka halunnu keskittyä musiikkiin ja tää ohjelma on abaut niin kaukana hempeästä taiteilusta ku olla ja voi”, Elias päivittää sosiaalisessa mediassa.

 Erikoisjoukot on poikkeuksellinen kilpailureality, jossa 14 julkisuudesta tunnettua henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeita vastaavalle koulutusleirille. Ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä sarja perustuu tunnettuun brittiläiseen SAS: Who Dares Wins -formaattiin.

Kurssilla suoritetaan fyysisesti ja henkisesti brutaaleja harjoitteita, joiden kaltaisia erikoisjoukkoihin pyrkivän on läpäistävä. Kurssi on raskaampi kuin mitä kukaan julkkiksista on aiemmin kokenut. Kaikki haluavat selvitä niin pitkälle kuin mahdollista – näyttääkseen itselleen mihin pystyvät.

Erikoisjoukot-ohjelmaan osallistuu 14 julkisuuden henkilöä. Kuva: Nelonen / Jere Hietala.

Mukana ovat: ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Miss Suomi Viivi Altonen, muusikko Elias Kaskinen, malli Sara Chafak, toimittaja Kimmo Ohtonen, missikeisarinna Sunneva Sjögren, somepersoona Sauli Koskinen, ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, dj ja mediapersoona Amanda Harkimo, somepersoona James Nikander, europarlamentaarikko Henna Virkkunen, ex-sulkapalloilija Ville Lång, ex-lumilautailija Heikki Sorsa sekä kansanedustaja Tom Packalén.

Lue myös: Onko tässä kovakroppaisin poppari? Elias Kaskinen treenasi pulskasta teinistä huippukuntoon – katso paljastava kuvakooste

”Armeijassa lähinnä keikkailun upseerikerholla”

Laulaja palveli armeija-aikansa Kaartin soittokunnassa.

”Eli lähinnä keikkailin upseerikerhoilla, marssin paraateissa ja hoidin nuotistoa. Oon istunut lukemattomat saunaillat kuunnellen uteliaasti muiden jätkien armeijastooreja, ja mua on aina vähän vaivannut se, etten ite koskaan käyny ns. oikeeta inttiä.”

Mainos

Elias myöntää, että kutsu erikoisjoukkojen kurssille jäi kummittelemaan häntä.

”Oon ulkoilmaihminen henkeen ja vereen ja harrastan vapaa-ajalla kaukopartiohiihtoja, pitkiä ”marsseja” jne. Kaks kuukautta kieltäytymisen jälkeen soitin lakki kourassa tuotantoyhtiölle ja kysyin, pääsisinkö vielä mukaan.”

elias kaskinen avautui tv-kisailuun osallistumisestaan instagramissa.

Elias: ”Tiesin että oon kusessa”

Elias kuvailee päättäneensä, ettei nyt ”hittovie kelaa uran kautta”, vaan haluaa tehdä tv-kisailun yksityishenkilönä itseään varten.

”Me ei tiedetty missä ohjelma kuvataan, me ei tiedetty kuinka kuan se tarkalleen kestää ja me ei tiedetty ketä sinne on tulossa mukaan. Kun vihdoin syyskuisena aamuna istuin bussiin ja siellä odotti mm. kolme olympia-urheilijaa, Amin Asikainen ja Musta Barbaari, tiesin että oon kusessa”, Elias virnistää.

”Suklaapatukoita ei jaettu kulisseissa”

”Viimeistään siinä kohtaa kun bussi ajoikin lentokentän sijaan Lohjalle 7km päähän mun lapsuudenkodista, oli selvää että nyt pitäisi laittaa ihan kaikki peliin, ettei tarttisi kylillä sitten hävetä. Mitään ei lavastettu, armoa ei annettu, eikä suklaapatukoita jaettu kulisseissa.”

Ohjelman ensimmäinen jakso esitetään Nelosella ja Ruudussa 30. toukokuuta.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *