Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

TTK:ssa villinneet Matti ja Teppo julkaisevat uuden levyn – keikatkin kutsuvat taas

Matti ja Teppo ovat taas täynnä intoa: uusi albumi tulee loppuvuodesta ja veri vetää keikoillekin. Lue lisää!

Julkaistu

@

Matti ja Teppo hurmasivat Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä 24.10.2021. Kuva: MTV.fi.

Matti ja Teppo Ruohonen räjäyttivät potin viime sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa. Legendaariset turkulaiseveljekset heittivät Portion Boys -bilebändin versioiman Vauhti kiihtyy -hittinsä suorassa tv-lähetyksessä ja kansa kävi kuumana.

Sekä studioyleisö että toista miljoonaa tv-katsojaa ihastuivat ikinuorten seitsemänkymppisten vauhdikkaaseen vetoon. Voit katsoa esityksen tästä (MTV.fi).

Suomalaiset ovat selkäeästi kaivanneet Mattia, 72, ja Teppoa, 73, sillä heitä ei ole nähty keikoilla tai suuremmin julkisuudessa liki kahteen vuoteen. Veljesten 50-vuotiskiertue päättyi joulukuun 15. päivä 2019 Hartwall Areenalle Helsingissä, minkä jälkeen he jäivät keikkatauolle.

Akkujen lataamistauko venyi entisestään koronan takia.

Matti: ”Kymmenen uutta kappaletta jo”

Nyt Matti ja Teppo ovat taas täynnä virtaa.

Veljekset kertovat, että he valmistelevat kovaa vauhtia uutta levyään. Matin sävellyskynä on tuottanut jo yli kymmenen uutta kappaletta.

”Levy valmis loppuvuonna” –Matti ja Teppo

”Levy on valmis vuoden loppuun mennessä”, Matti ja Teppo aikatauluttavat.

Mainos
Matti ja Teppo ovat viihdyttäneet suomalaisia 1960-luvulta saakka.

Vauhti kiihtyy -biisi nousi kesän superhitiksi

Kesäkuussa julkaistu Portion Boysin (feat. Matti ja Teppo) Vauhti kiihtyy on noussut jättimenestykseksi. Kappale on hellekesän 2021 todellinen superhitti.

Luvut ovat murskaavia: kappaletta on kuunneltu Spotifyssa jo yli 7 miljoonaa kertaa, musiikkivideo on kerännyt Youtubessa yli 2,9 miljoonaa katselukertaa ja biisi keikkui 12 viikkoa Suomen virallisen singlelistan top 5:n joukossa.

vauhti kiihtyy on kesän 2021 ykköshitti suomessa.

Lue myös: Vauhti kiihtyy! Näin syntyi hellekesän ykköshitti: ”Mietittiin 10 minuuttia ja siitä lähti” – Portion Boys takoo ennätyksiä

Vauhti kiihtyy -menestys on lisännyt Matin ja Tepon intoa. Eivät veljekset ole ensi kertaa pappia kyydissä. Genrerajoja on rikottu ennenkin. Sleepy Sleepers teki jo 1987 levyn Sings Matti ja Teppo. Yhteistyö huipentui yhteiseen esiintymiseen Provinssirockissa. Vuonna 2017 JVG teki biisin Matti ja Teppo, jonka videolla veljekset myös nähtiin.

”Ne lisäsivät tunnettavuutta nuoremman sukupolven keskuudessa”, Matti on sanonut.

Matti ja Teppo: ”Aloitamme keikkailun keväällä”

Matti ja Teppo palaavat myös keikkalavoille. He kertovat, että aloittavat keikkailun ensi keväästä 2022 lähtien. Keikkakyselyjä on tullut kuulemma paljon.

”Aika verissä homma on. Keikoilla käyntiä kaipaa, varsinkin kun tuvat on edelleen täynnä”, Matti ja Teppo sanoivat Ilta-Sanomissa kesäkuussa 2021.

Vauhti kiihtyy on energinen biisi. Sopii hyvin meidän keikkojen avausbiisiksi.”

Mainos

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.