Tykkää ja seuraa meitä:

Heavy

Blind Channel joutuu perumaan loppuvuoden Suomen-keikkojaan

Puolet odotetuista Blind Channelin Suomen-keikoista jäävät valitettavasti toteutumatta.

Julkaistu

@

Blind Channel. Kuva: Kiril Juha Kainulainen.

Blind Channel tiedotti torstaina (1.12.), että se joutuu sittenkin perumaan loppuvuoden konserttikeikkojaan Suomessa.

Marraskuinen keikkajärjestäjä RH Entertainment Oy:n äkillinen konkurssi heitti tummia pilviä myös Blind Channelin konserttien ylle, mutta viisusankarit vakuuttivat tekevänsä kaikkensa, jotta odotetut Suomi-konsertit saadaan järjestettyä suunnitellusti.

Blind Channelilla piti olla neljä isoa konserttia joulukuun lopulla. Nyt niihin on saatu selvyys.

Valitettavasti kaksi näistä konserteista on jouduttu perumaan: 26.12. Kuopio, The Circus & 31.12. Oulu, Tullisali eivät toteudu.

Sen sijaan 27.12. Blind Channel The Cruise Baltic Princess -aluksella Turusta , 29.12. Helsinki, Jäähalli & 30.12. Tampere, Pakkahuone toteutuvat.

Blind Channel on julkaissut somekanavissaan tunteikkaan videon aiheen tiimoilta. Bändi on tällä hetkellä Los Angelesissä tekemässä uusia biisejä huipputuottajien kanssa.

Blind Channelin Suomen kiertueelle oli ostettu tuhansia lippuja. Yhtye ja sen taustajoukot ovat käyneet lyhyen ajan sisällä lukuisia neuvotteluja ja vaihtoehtoja läpi odotettujen konserttien toteuttamiseksi. Konserttien uuden promoottorin Warner Music Liven Jake Hannula vastaa jatkossa myös yhtyeen ohjelmamyynnistä.

Mainos

Lue myös: Blind Channel julkaisi biisin krapulan hallintaan – ja paranteluun

”Kiitos kärsivällisyydestä ja suuret pahoittelut Kuopion & Oulun lipunostaneille – keikkojen peruminen on meille AINA viimeinen vaihtoehto jonka eteen nyt jouduimme: RH Entertainmentin konkurssipesä on ohjeistanut velkojia olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com”, yhtye tiedottaa.

”Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan. Bändin isoin oma keikka Helsingin Jäähallissa 29.12. & kaksi muuta iltaa tulevat olemaan historiallisia hetkiä joihin me halutaan teidät kaikki mukaan.”

Jo ostetut liput käyvät keikoille sellaisenaan ja uusia lippuja on saatavilla rajoitetusti täältä.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *