Tykkää ja seuraa meitä:

Hip hop

50 Cent saa purkaa matkalaukkunsa: Blockfest peruuntui viime tingassa

Blockfest järjestetään vasta elokuussa 2022. Saapa nähdä, tuleeko jenkkitähti 50 Cent silloin Tampereelle? Lue!

Julkaistu

@

50 Cent ei pääsekään Tampereelle tässä kuussa.

Blockfest perutaan elokuulta 2021. Pohjoismaiden merkittävin hiphop-festivaali ilmoitti peruutuksesta tänään perjantaina (6.8.21).

Peruutuksen syynä ovat koronarajoitukset, jotka edelleen haittaavat merkittävästi tapahtuma-alan toimintaa.

”Niin lähellä, mutta valitettavasti liian kaukana. Loppuunmyyty Blockfest joudutaan perumaan viranomaispäätöksellä tältä kesältä”, tapahtuma tiedottaa.

Lue myös: Henkivartijat löivät turpiin, pommikoiria Tavastialla – nyt megastara 50 Cent tulee Tampereelle

Peruutus tarkoittaa myös sitä, että megaluokan rap-tähti 50 Cent voi unohtaa Tampereen-matkansa tältä kesältä.

Moninkertaisesti palkitun, yli 30 miljoonaa albumia uransa aikana myyneen 50 Centin oli tarkoitus esiintyä esiintyy Blockfesteilla perjantaina 20.8., mutta nyt Curtis James Jackson III saa jättää matkalaukkunsa pakkaamatta.

Blockfest kertoi festivaalin siirtymisestä sosiaalisessa mediassa 6.8.2021.

Blockfest: ”Kiitämme myös terveysviranomaisia”

Blockfest toteaa, että ympäri Suomea on tänä kesänä järjestetty ammattimaisia festivaalitapahtumia tuhansista kävijöistä kymmeniin tuhansiin.

Mainos

”Ilman nopeasti pahentunutta tartuntatautitilannetta Blockfest ei olisi ollut tässä poikkeus, sillä ennen tätä viikkoa mikään ei estänyt jo keväällä laatimamme ja alati päivitetyn kattavan terveysturvallisuussuunnitelman toteuttamista”, hiphop-festari tiedottaa.

”Mielettömän iso kiitos siis kaikille teille kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä, jota tällaisina poikkeusvuosina on vaadittu nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä. Kiitämme myös niin terveysviranomaisia, Tampereen poliisia kuin myös yhteistyökumppaneitamme sulavasta toiminnasta läpi tuotantoprosessin ajan.”

”Festarikesä huipentuu 2022 taas Tampereen Ratinaan”

Blockfest aiotaan juhlia jälleen Tampereen Ratinassa 19.-20. elokuuta 2022. Vuosien 2020 ja 2021 Blockfesteille ostetut liput käyvät yhä edelleen kesän 2022 tapahtumaan.

”Vuoden päästä festarikesä huipentuu jälleen tuttuun tyyliin Tampereen Ratinaan. Toivottavasti päästään jo pian paljastamaan, millaisten tähtinimien tahdissa. Samalla päästään vihdoinkin korkkaamaan täysin uudesti suunniteltu festarialue tuoreine elämyksineen ilman anniskelukarsinoita. Sold out since 2008, back for more in 2022.”

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.