Tykkää ja seuraa meitä:

Olympia

Olympia. Kuva: Samu Hintsa.

Olympia on Tampereen kiehtovimpia keikkapaikkoja. Sata vuotta sitten rakennetun elokuvateatterin sali tarjoaa huikeat puitteet keikoille laidasta laitaan. Olympian lavalla esiintyvät ajankohtaisimmat artistit ja yhtyeet listaykkösistä puhutuimpiin uusiin tulokkaisiin.

Hyvä keikka on aina enemmän kuin osiensa summa. Siksi Olympiassa panostetaan siihen, että myös esiintyjillä ja henkilökunnalla on hyvä fiilis. Silloin yleisönkin illasta syntyy kokonaisvaltainen elämys.

”Me tahdotaan tarjota Tampereelle paikka, jossa voi kuulla lempiartistin hitit tai tutustua nouseviin ilmiöihin juuri läpimurron kynnyksellä.”

Olympia-kortteli on itsenäinen ravintola- ja kulttuurikortteli Tampereen keskustassa Satakunnankadulla. Olympia-korttelissa sijaitsevat kasvis- ja vegaaniruuistaan tunnettu Ravintola Muusa, Tampereen kiinnostavin keikkapaikka Olympia, palkittu cocktailbaari Tiima sekä ainutlaatuinen sisäpihaterassi Puutarha.

TÄHTIEN KEIKAT:

Tänään:

Ei keikkaa.

Tulevat tähtikeikat:

PäiväArtistiKaupunkiKeikkapaikka
10/02/23 Lost SocietyTampereOlympia
Aika: 20:00. Lippu: alk. 25€. Ikäraja: Ei alaikäisiä. Osoite: Satakunnankatu 10. Osta liput tästä
11/03/23 KotiteollisuusTampereOlympia
Aika: 20:00. Lippu: alk. 28€. Ikäraja: Ei alaikäisiä. Osoite: Satakunnankatu 10. Osta liput tästä
18/03/23 KäärijäTampereOlympia
Aika: 20:00. Lippu: alk. 20€. Ikäraja: Ei alaikäisiä. Osoite: Satakunnankatu 10. Showtime 22:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä. Osta liput tästä

Tilaa: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Mainos

Tulevat keikat

Katso lisää keikkoja

Google-haku