Tykkää ja seuraa meitä:

Musiikkivideo

Pave Maijanen siunasi hankkeen: Sanni, Tähkä ja 70 muuta artistia tukevat nuorten mielenterveyttä – kuuntele klassikkobiisi

Huima joukko poptähtiä laulaa ainutkertaisella Pidä huolta -musiikkivideolla ja auttaa siten nuoria.

Julkaistu

@

Yli 70 suomalaista artistia osallistui Pidä huolta -kappaleen tekemiseen. Kuvassa eivät ole kaikki, sillä osa osalistui biisin tekemiseen etäyhteydellä.

Yli 70 suomalaista artistia laulaaa tänään keskiviikkona (22.9.) julkaistussa ainutkertaisessa Pidä huolta -musiikkivideossa. Mukana on poptaivaan tähtiä kuten Anna PuuAntti TuiskuBehmChisucosteeElastinenMikael GabrielRessu RedfordRobin PackalenTuure Kilpeläinen, Erika Vikman ja Vesala.

Pidä huolta -hyväntekeväisyyshaaste on ennennäkemättömän artistien, yksityishenkilöiden ja yritysten yhteistyöhanke. Tavoitteena on auttaa nuorten akuuttia mielenterveystyötä. Kampanjan lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä nuorten mielenterveystyöhön.

Hyväntekeväisyyshaasteen keskiössä on edesmenneen Pave Maijasen ikonisesta Pidä huolta -kappaleesta toteutettu uusi versio. Kappaleen ovat tuottaneet Jukka Immonen, Antti RZY Riihimäki, Jurek ja Eppu Kosonen.

”Sillä jokainen, joka apua saa sitä joskus tajuu myös antaa” –Pidä huolta -kappale

Idea laulun ympärille tehtyyn kampanjaan on tullut hyväntekeväisyysjärjestö Pietarinkadun Oilersilta, ja viime tammikuussa 2021 kuollut Maijanen antoi hankkeelle tukensa. Kampanjan takana ovat MIELI Suomen Mielenterveys ry sekä Toivon Kärki -niminen yhdistys, joka perustettiin puolitoista vuotta sitten Uuden edessä -hyväntekeväisyyskappaleen ympärille.

pidä huolta -kappale kerää varoja nuorten mielenterveystyöhön.

Sanni haki itsekin apua: ”Enkä oo katunu”

Sanni sanoo, että oli ihanaa olla mukana hankkeessa.

”Haluun kannustaa jokaista hakemaan apua ja ottamaan yhteyttä ammatilaiseen, jos yhtään tuntuu et harteilla on liikaa yksin kannettavana. Ei oo liian pientä syytä pitää huolta mielestä”, Sanni totesi somessa.

”Vaikka oon onnekas, että mun ympärillä on ihmisiä joille voi jakaa syvimpiäkin fiiliksiä, hain silti jutteluapua muutamia vuosia sitten enkä oo katunu päivääkään. Pidetään huolta itestämme ja muistetaan tsekkaa toistemme perään, ollaan kaikki tärkeitä.”

Mainos

Maija Vilkkumaa julkaisi hienoja yhteiskuvia

S-ryhmä ja LähiTapiola ovat hyväntekeväisyyshaasteen yhteistyökumppanit ja lahjoittavat kampanjan alkupääomaksi 500 000 euroa ja mahdollistavat tuhansien nuorten kohtaamisen matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen piirissä. HOK-Elanto liittyy 100 000 euron tuellaan osaksi tätä yhteistä kokonaislahjoitusta.

Voit katsoa Pidä huolta -musiikkivideon tästä (Youtube).

Maija Vilkkumaa on Pidä huolta -hankkeesta ja kappaleesta innoissaan:

”Käytiin laulamassa ihanan Pave Maijasen ihana Pidä huolta hyväntekeväisyystarkoituksessa! Viime vuoden keväällä tehty Uuden edessä -biisi keräsi mittavasti rahaa nuorten mielenterveystyöhön, ja tämä on tavallaan jatkoa sille: tuottajina häärii sama loistojengi”, Maija fiilisteli somessa ja julkaisi hienoja yhteiskuvia eri artistien kanssa:

JVG, Benjamin, Antti Ketonen… huima lista artisteja mukana

Korona-aikana erityisesti nuoret ovat olleet tiukoilla: lähes kaksi kolmesta 18–24-vuotiaasta vastasi kokeneensa uupumusta, masennusta ja jopa ahdistusta MIELI ry:n kyselyssä alkuvuodesta. Esimerkiksi kriisiapuna toimivaan Sekasin-chattiin tuli viime vuonna yli 170 000 yhteydenottoa, joista vain joka viidenteen pystyttiin vastaamaan.

“Nuoret tarvitsevat tukea nyt enemmän kuin koskaan. Sen lisäksi että yhteydenottojen määrä on kasvanut, koronapandemia on lisännyt nuorten huolia ja tuen tarvetta. Nuorten auttamiseksi tarvitaan nyt laajasti sekä matalan kynnyksen apua että jokaisen nuoren mielenterveyttä tukevia toimenpiteitä. Olemme vaikuttuneita ja kiitollisia siitä, että Pidä Huolta -kampanjan artistit ovat nyt uudella tavalla yhdistämässä sekä yritysten että yksityisten voimat nuorten hyväksi”, kertoo MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi.

Pidä huolta -musiikkivideossa ovat mukana kaikki nämä artistit: Aksel Kankaanranta, ANI, Anna Puu, Antti Ketonen, Antti Tuisku, ARTEM, BEHM, Benjamin Peltonen, BESS, Chisu, costee, Disco, eetu, Elastinen, Ellinoora & Samuli Sirviö, Ellis, EME, Erika Vikman, Erin, Etta, F, Figaro, Gasellit, Haloo Helsinki!, Happoradio, Hassan Maikal, Helena Routa, Heviteemu, Ida Paul & Kalle Lindroth, Ilkka Alanko, ILON, Ilta, Janna, Janne Halmkrona, Janne Joutsenniemi, Jenni Vartianen, Jesse Kaikuranta, JVG, Kasmir, Kauriinmetsästäjät, Konsta Hietanen, KUUMAA, Käärijä, Laura Närhi, Lauri Tähkä, Leo Stillman, Lukas Leon, Maija Vilkkumaa, Mikael Gabriel, Mikko Harju, Mouhous, Ollie, Paleface, Pamela, Paul Elias, Pihlaja, Ressu Redford, Robin Packalen, Samu Haber, SANNI, Sara Siipola, SINI YASEMIN, Tactic L, Tero Vesterinen, Titta, Tomi Saario, Tuure Boelius, Tuure Kilpeläinen, Uniikki, Vesala, Vesta, Vihtori Maijanen, VIIVI, Vilma Alina, william, Yläkerta, Yona, Younghearted.

Mainos
lauri tähkä kiitti myös somessa hankkeesta.

Kuka tahansa voi osallistua hyväntekeväisyyshaasteeseen lahjoittamalla pidahuolta.fi -sivuston kautta.Lahjoitustuotot ohjataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Suurin osa lahjoituksista kanavoidaan MIELI ry:n kautta keskustelupalvelu Sekasin-chattiin, jonka kautta tällä hetkellä pystytään auttamaan vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria. Lahjoitusrahoilla tuetaan myös nuorten mielenterveystaitojen vahvistamistyötä kouluissa.

Myös kuuntelemalla Pidä huolta -kappaletta suoratoistopalveluissa voi auttaa, sillä kappaleen ja musiikkivideon suoratoistokorvaukset ohjataan lahjoituspottiin. Voit katsoa Pidä huolta -musiikkivideon tästä (Youtube).

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *