Tykkää ja seuraa meitä:

Musiikkivideo

Matti ja Teppo laulavat nyt vaakamamboilusta – Portion Boys paketoi koko joulun kolmeen bilebiisiin

Uusi jouluhitti? Matti ja Teppo sekä Portion Boys kiihdyttävät pikkujouluissa. Lue ja kuuntele!

Julkaistu

@

Portion Boys kiihdyttää nyt myös pikkujouluissa – tietysti Matti ja Teppo mukana.

Portion Boys on ollut vuoden 2021 suuri suomalaianen menestys: bilebändin Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo) nousi maan suurimmaksi kesähitiksi ja keikkalavoillakin meno on kiihtynyt hurjaksi.

Nyt hilpeän villi bilepoppoo tarttuu jouluun: Portion Boysin Suomalainen joulu -EP on erikoisjulkaisu ja varhainen joululahja kaikille bändin faneille.

”Nöyrä kiitos kuluneesta vuodesta. Tämä on ollut yhtä vuoristorataa, mutta niin vaan kaikesta aina selvitään”, Portion Boys kiittää.

Lue myös: Vauhti kiihtyy! Näin syntyi hellekesän ykköshitti: ”Mietittiin 10 minuuttia ja siitä lähti” – Portion Boys takoo ennätyksiä

Levyllä on kolme sinkkubiisiä: Pikkujoulut kiihtyy (feat. Matti ja Teppo), Joulu takas ja Mä olen loppu. Bändin mukaan EP muodostuu ”pyhästä” kolminaisuudesta joulun ympärillä. Ensin on vuorossa pikkujoulut. Sillä startataan koko joulusaaga.

”Näissä riennoissa puretaan kaikki patoutumat, mitä vuoden aikana on sisälle kerätty, mokaillaan ja työpaikalle saavuttaessa kukaan ei kehtaa katsoa toisia silmiin. Turha kenenkään väittää, että asia ei olisi näin. Kaikki ovat tämän kokeneet.”

Lue myös: TTK:ssa villinneet Matti ja Teppo julkaisevat uuden levyn – keikatkin kutsuvat taas

Mainos

Tämä Pikkujoulut kiihtyy (feat. Matti ja Teppo) on tietysti pikkujoulumainen vastine kesän Vauhti kiihtyy -jättihitille. Kolmessa päivässä se keräsi esimerkiksi Youtubessa 100 000 katselua.

Sanat ovat uudet, ja seitsemänkymppiset turkulaisveljekset Matti ja Teppo laulanevat ensimmäistä kertaa urallaan ”vaakamamboilusta”…

”Tähän tahtiin pikkujoulut kiihtyy | Tule mukanani juhlimaan | Firman piikkiin ja kaikki viihtyy | Myötähäpeästä kunnolla kiinni saat | Tänä yönä myös vahvoi kestää | Parin tunnin päässä aamu on | Eikä sekään voi meitsii estää | Jos mä lähden kanssasi zamboileen | Vaakamamboileen….”

Voit katsoa Pikkujoulut kiihtyy -kappaleen videon tästä (Youtube).

suomalainen joulu -levy on portion boysin erikosjulkaisu jouluksi 2021.

Joulu takas -kappaleessa ollaan jo joulun ytimessä.

”Järjetön shoppailubuumi, stressilevelit tapissa ja mielenrauhaa ei saa hetkeksikään. Pian huomataankin, että kaikki se juokseminen ja säätäminen onkin ohi. Ja ensi vuonna uudestaan sama homma!” Portion Boysit nauravat.

Portion Boys: ”Onneksi tulee uusi vuosi”

Luulitko, että joulun stressi, pikku krokilasilliset ja pikkujoulujen jälkeiset mainingit ovat vielä riittävästi? Portion Boysin mukaan näin ei ole. Siitä kertoo Mä olen loppu -biisi.

”Olet väärässä, nimittäin vuorossa on välipäivät sekä Tapsan tanssit. Vielä kerran ystävät, jaksaa jaksaa..vai jaksaako? Tästä kuukauden vouhotuksen jaksosta ei selvitä..ei sitten millään vaan voidaan todeta yhteen ääneen..mä olen aivan loppu! Onneksi tulee uusi vuosi ja uudet lupaukset, eikö vain?”

Mainos
portion boys kiertää suomea pelti auki -kiertueella.

Portion Boys lupaa uusia hittejä 2022

Portion Boys paljastaa, että vuonna 2022 on luvassa uutta musiikkia.

”Mennään rennolla otteella eteenpäin ja täysin uutta materiaalia on luvassa alkuvuodesta.”

Bilepumppu kiertää parhaillaan Suomea täysille saleille Pelti auki -kiertueella. Mukana ovat myös Teflon Brothers, Petri Nygård sekä Pasi ja Anssi.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *