Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Kolmas Nainen iloitsee kotikylänsä juhlakeikasta – Pauli Hanhiniemi: ”Kunnon kekkerit luvassa”

Kolmas Nainen -yhtyeen 40-vuotisjuhlakeikalla elokuussa Alavudella musisoivat myös brittilegenda Dr. Feelgood ja Juliet Jonesin Sydän.

Julkaistu

@

Kolmas Nainen.

Kolmas Nainen juhlistaa 40-vuotista uraansa kotikylän mittavalla juhlakeikalla elokuussa Alavudella. Konsertissa mukana ovat myös Dr. Feelgood ja Juliet Jonesin Sydän.

Alavuden pesäpallokentällä tehdään 6. elokuuta suomalaista musiikkihistoriaa, kun paikkakunnan omat pojat, Pauli Hanhiniemi ja muut Kolmas Nainen -yhtyeen jäsenet, saapuvat juhlistamaan mittavalla erikoiskonsertillaan 40-vuotista taivaltaan.

Yhtyeen neljän vuosikymmenen aikana kirjoittamat hittibiisit ovat olleet soundtrackina monien sen fanien elämässä, joten luvassa on todellinen nostalgialla vahvasti latautunut spektaakkeli.

Lue myös: Nyt on komiaa! Kolmas Nainen juhlii 40-vuotista uraansa kotikylän pesiskentällä

”Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen, ja että teemme vieläkin uutta musiikkia omaksi iloksemme ja ajatuksiemme selvittämiseksi”, Pauli Hanhiniemi päivittelee.

”Näin tässä on kuitenkin käynyt, ja sitä sietää juhlistaa konsertilla kotikylillä Alavudella. Toiveissa ja tavoitteena ovat kunnon kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä.”

kolmas nainen spotifyssa.

”Seikkailua sähkökitarabogien värittämässä musiikkiperheessä”

Juhlatapahtuman vieraina ennen Kolmannen Naisen keikkaa nähdään Juliet Jonesin Sydän sekä brittilegenda Dr. Feelgood.

Mainos

”Vaikka välimatkaa brittivieraiden ja Pohjanmaan välillä on melkoisesti, ovat Kolmas Nainen ja Dr. Feelgood seikkailleet samassa sähkökitaraboogien värittämässä musiikkiperheessä läpi vuosikymmenten. Oma yhtyeemme jopa saanut nauttia Alavuden Dr. Feelgood -lempinimestä ensilevytyksestämme alkaen”, Hanhiniemi kertoo.

Lue myös: Pauli Hanhiniemi joutui karanteeniin: Kolmas Nainen tekee tilaa rokkikukolle Qstockissa

Vuonna 1982 virallisesti perustetun ja kaksi vuotta myöhemmin Rockin SM-kisoista suurempaan maineeseen nousseen Kolmannen Naisen jo ikivihreiksi muotoutuneisiin hitteihin lukeutuvat muun muassa Tästä asti aikaaElämän tarkoitusNiin sen täytyi ollaTango TaisteluniÄiti pojastaan pappia toivoiValehtelisin jos väittäisin sekä Hyvää ja kaunista.

Kolmas Nainen on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisin, Linjassa, vuonna 2019.

Kolmas Nainen -yhtyeessä ovat mukana: Pauli Hanhiniemi (laulu, koskettimet, huuliharppu & haitari), Pasi Kallioniemi (rummut & laulu), Sakari Pesola (kitara & laulu), Timo Kivikangas (kitara), Raimo Valkama (basso) ja Timo Löyvä (kitara & laulu).

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *