Tykkää ja seuraa meitä:

Uutiset

Movetron ja Poju purevat nyt Meiju Suvaksen kanssa – klassikkohitistä villi versio

Pure mua -kulttibiisi päivitettiin 2020-luvulle. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Meiju Suvas.

Pitkän uran suomalaisen viihdetaivaan tähtenä tehnyt Meiju Suvas, useilla kulta-ja platinalevyillä palkittu Movetron ja mm. Poika saunoo ja Esson baari -hiteistään tunnettu Poju ovat yhdistäneet voimansa. Kolmikko tarttui Suvaksen 1990-luvun alun Pure mua -kulttiklassikkoon, josta tehty uusi versio on julkaistu tänään perjantaina (4.3.22) singlenä. 

Idea Pure mua -hitin uudelleen versioimisesta lähti Movetronin Päivi Lepistöltä ja Timo Löyvältä, jotka ovat fanittaneet biisiä jo vuosikymmenien ajan. 

”Olemme Meijun kanssa tutustuneet keikkapaikoilla jo vuosia sitten, ja olemme aina vaihtaneet kuulumisia hyvässä hengessä.  Pure mua -biisi on ollut mun ja Löyvän Timon yksi keikkamatkasuosikeista jo pitkään. Volat on aina nousseet autoradiossa, jos biisi on sattunut soimaan”, Movetronin Päivi Lepistö nauraa.

”Oli ihanaa, kun Meiju innostui Jukka Tanttarin sovituksesta ja ideasta versioida klassikkobiisi kanssamme.”

pure mua spotifyssa.

Meiju Suvas kertoo, että hän löysi Pure mua -biisin 1990-luvun alussa, kun hän etsi sopivaa käännösbiisiä espanjalaisessa levykaupassa.

Devorame otra vez -niminen kappale puhutteli minua heti, ja Suomeen palattuani pyysin Kari Kuuvalta siihen tekstin”, Meiju muistelee.

”Olin itse varma biisin hittipotentiaalista, vaikka levy-yhtiö alussa empikin hieman. Iso hittihän siitä tuli, ja nyt oli mahtavaa päästä tekemään uusi versio yhdessä Movetronin ja Pojun kanssa.”

pure mua.

Mediatiedot ovat yhdistäneet Meijun tänä vuonna myös uuteen Vain elämää -esiintyjäkaartiin, mutta syksyllä tv:ssä nähtävän suosikkiohjelman artistit julkistetaan virallisesti vasta toukokuussa. Tv-kuvaukset alkavat tiettävästi tuttuun tapaan touko-kesäkuun vaihteessa HIrvensalmen Satulinnassa.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.