Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Pate Mustajärvi kännäsi taas – Popedan keikka peruttu ”sairauden vuoksi”

Popedan odotettu Himoksen keikka lauantaina peruttiin viime tingassa. Perjantaina Haminassa Pate Mustajärvi esiintyi taas tiettävästi humalassa.

Julkaistu

@

Popeda ja Pate Mustajärvi ovat ikävien keikkauutisten keskiössä taas.

Popeda ja eritoten legendaarisen Suomi-rokkiyhtyeen keulakuva Pate Mustajärvi ovat viime aikoina olleet nagatiivisen uutisoinnin kohteina. Syykin on tosin selvä – tai oikeammin kaikkea muuta kuin selvä, sillä solisti-Paten sekoilu ja päihteidenkäyttö ovat sekoittaneet keikkoja ja herättäneet keskustelua.

Keikkakunkku kertoi marraskuun alussa, kuinka Popeda joutui perumaan Aulangon-keikkansa ”solistin heikentynen työkunnon johdosta”. Asiasta nousi iso kohu.

Pate, 66, pääsi jaloilleen toki heti seuraavana päivänä, jolloin yhtye esiintyi jotenkuten Vantaan Tulisuudelmassa.

Lue myös: Popedan kohukeikka kesti tunnin: ”Pate oli vähän heikossa hapessa” – video!

Pate perjantaina humalassa Haminassa?

Nyt keikkarintamalta kuuluu taas ikäviä uutisia. Popeda esiintyi perjantaina (9.12.) Haminan Wanhassa Työskissä ja useiden silminnäkijöiden havaintojen mukaan Pate oli jälleen lavalla humalassa.

”Pate hyvässä humalassa jo lavalle tullessa, eikä se siitä paremmaksi enää mennyt, päinvastoin”, muuan läsnäolija kuvailee somessa.

Costi pelasti mitä pelastettavissa oli, kun Pate ei muistanut sanoja.”

Mainos

Arviot Paten keikkakunnosta tosin vaihtelevat suuresti, kuulijasta riippuen. Toisten mielestä Popeda suoriutui normityylillä Haminan-keikasta, toisten mielestä keikka meni hitusen haparoiden mutta ”ei Pate missään räkäkännissä ollut”.

Faniryhmiin jaetut videot vahvistavat, että Pate on ollut toki laulukunnossa, joskin esiintymisessä on havaittavissa ”liikuttuneisuutta” ja välillä sanat tosiaan tuppaavat jäämään tähtisolistilta laulamatta – tosin sitä voi selittää sekin, että Pate antaa yleisön hoilata tutut kertosäkeet.

Lue myös: Pate Mustajärvi sortui taas viinaan – Popedan syyskiertueen jatko auki

Himoksen lauantainen keikka on peruttu

Jotain on kuitenkin taas Popedan riveissä pielessä, sillä yhtyeen lauantai-illan (10.12.) keikka Jämsän Himos-areenalla on peruttu viime tingassa. Himos ilmoitti Popedan esiintymisen peruutuksesta lauantaiaamupäivänä.

”Popedan 10.12. keikka on peruttu sairastapauksen vuoksi!” Himos-areenan verkkosivuilla tiedotetaan.

Lue myös: Pate Mustajärvi lääkitsi itseään vahvoilla kipulääkkeillä ja oluella – pyytää anteeksi

Himos-areena julkaisi tiedon Popedan 10.12. keikan peruuntumisesta lauantaiaamuna 10.12.
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *