Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Oho, Juha Tapio yllättää yhdessä Mikael Gabrielin kanssa: ”Pidetään sydäntä kompassina”

”Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä”, Mikael Gabriel ja Juha Tapio intoilevat.

Julkaistu

@

Juha Tapio ja Mikael Gabriel.

Poptähdet Mikael Gabriel ja Juha Tapio ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja yllättävät kesän kunniaksi julkaistulla (17.6.22) yhteissinglellä nimeltään Kompassi.

Raikkaasti ja vastustamattomasti eteenpäin rullaava single kehottaa luottamaan omaan sydämeen kompassina. Kappaleen tunnelma on kesäisen kevyt, mutta antaa lyriikoillaan myös ajattelemisen aihetta, kuten molempien artistien tyyliin sopii.

Tähdet ovat yhteissinkusta innoissaan.

”Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä! Mutta semmosta se on: tilaisuuksia tulee ja niihin haluaa tarttua, kun pitää sydäntä kompassina”, Mikael Gabriel ja Juha Tapio kommentoivat yhteisbiisiä.

juha tapio & mikael gabriel: Kompassi-sinkku spotifyssa.

Mikael Gabrielin edellinen albumijulkaisu oli Elonmerkki viime vuodelta. Albumiraitaan Tokio tehty, Karim Sahebin ohjaama musiikkivideo toi artistille Emma-palkinnon tänä vuonna.

Lue myös: Mikael Gabriel teki JVG:n kanssa ”toivoa antavan biisin” – videolla Matrix-meininkiä

Miklun viimeisin singlejulkaisu oli isoksi Spotify-hitiksi tänä keväänä noussut Nallekarkit, johon saatiin niin ikään Karim Sahebin käsialaa ollut Matrix-henkinen musiikkivideo. Nallekarkeilla vieraili JVG.

Mainos

Kesällä Miklu keikkailee ympäri Suomea ja hänet nähdään mm. Justin Bieberin lämmittelijänä Kaisaniemessä 9.8. – mikäli Bieber pääsee Suomeen sairautensa takia. Nuori megatähtihän kärsii kasvohalvauksesta.

Juha Tapion keikkakesä huipentuu stadionkonserttiin

Juha Tapio julkaisi ennen vappua edellisen sinkkunsa, Vaadin rauhaa. Väkevä ja kaunis kappale käsittelee ajatusta rauhasta sen kaikilta kanteilta ja jättää tilaa herättämilleen ajatuksille. 

Juha Tapio keikkailee läpi kesän ja muun muassa juhannusaattona 24.6. Jämsässä Himos Juhannuksessa. Elokuussa edessä on suosikkitähden ensimmäinen stadionkonsertti. Tampereen Ratinassa järjestettävä jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja järjestetään lauantaina 6.8.

Lue myös: Juha Tapio tekee historiaa ja yllättää: stadionkeikalla äänitetään biisi yhdessä fanien kanssa

Elossa! on Juha Tapion tähänastisen uran suurin konsertti. Yksi illan kantavia teemoja on yhteenkuuluvuus, jota myös stadionvalinta osaltaan heijastelee.

”Kaikki isot, areenaluokan keikkani olen tehnyt tähän mennessä pääkaupunkiseudulla, ja halusin tämän konsertin soittaa maantieteellisesti keskeisemmällä paikalla, sillä tämä keikka on kaikille”, kertoo Juha päätöksestään järjestää konsertti Tampereella.

”Tulee aivan varmasti ainutlaatuinen ilta, juhlitaan sitä, että saa olla yhdessä ja Elossa, kesällä ei yhteislaulu ja -tanssi ole enää kiellettyä!”

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *