Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Lauri Tähkä yllättää: tuo läpinäkyvän kupolin Helsingin ytimeen

Lauri Tähkä juhlistaa Kaikella on tarkoitus -albumiaan syyskuussa erikoisessa paikassa. Lue lisää ja kuuntele levyn nimikappale!

Julkaistu

@

Lauri Tähkä. Kuva: Ville Juurikkala.

Lauri Tähkä julkaisee odotetun uuden albumin 16. syyskuuta. Levyn nimikappale Kaikella on tarkoitus ilmestyi perjantaina 10. kesäkuuta. Nimensä mukaisesti se kertoo siitä, miten elämän virta kuljettaa juuri siihen oikeaan suuntaan. 

”Mitä enemmän vuosia kuluu, sitä herkemmin huomaa kuinka hyvät, ja huonotkin, asiat vievät elämässä eteenpäin”, Lauri Tähkä kuvailee kappaletta.  

Uusi single löytyy loistavasti menestyneiden edeltäjiensä AavikonKeskiyön cowboyn ja Nukkuvien aamujen lisäksi Tähkän tulevalta Kaikella on tarkoitus -albumilta, jota on työstetty kahden ja puolen vuoden aikana muun muassa Lapissa ja Italiassa.

Lue myös: Lauri Tähkä laittoi stetsonin päähänsä ja alkoi cowboyksi: ”Huusin säveliä ulos itsestäni”

Tähkän ajatuksissa tuleva albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiin, Meidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä. 

lauri tähkä ja kaikella on tarkoitus -sinkku spotifyssa.

Läpinäkyvä Kupoli Helsingin Kansalaistorille

Lauri Tähkä juhlistaa tulevaa albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Hän nousee lavalle Helsingin Kansalaistorille rakentuvassa läpinäkyvässä Kupolissa neljänä peräkkäisenä päivänä 22.-25.9.2022. Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

”15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle”, Lauri iloitsee.

Mainos

”Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla.”

Lue myös: Lauri Tähkä sekoitti Samuli Edelmannin: ”Unohdin Peggyn sanat” – kostoisku toisen tähden kanssa

Myynnissä on myös Kupolin etkot -lippuja, jotka sisältävät muun muassa aikaisemman sisäänpääsyn Kupoliin, erillisen anniskelualueen sekä Lauri Tähkän uutuusalbumin. Keikat ovat K-18 lukuunottamatta sunnuntain 25.9. ikärajatonta konserttia. 

Lauantaina 11.6. Lauri Tähkä esiintyy myös Toreilta Töölöön -konsertissa Helsingin Bolt Arenalla.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.