Tykkää ja seuraa meitä:

Pop

Sunrise Avenue yllätti uudella julkaisulla – Samu: ”En voinut vastusta kiusausta”

Sunrise Avenue julkaisi yllättävän uudelleenversion Forever Yours -jätthitistään. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Sunrise Avenue. Kuva: Ville Juurikkala.

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva Sunrise Avenue lopettaa uransa 17 vuoden jälkeen. Parhaillaan jäähyväiskiertueella olevalta yhtyeeltä saatiin yllättäen viimeinen julkaisu, joka on Forever Yours -jättihitistä tehty uudelleenversiointi. Alkuperäinen kappale on yksi yhtyeen rakastetuimmista klassikoista, joka on myynyt monessa maassa kultaa tai platinaa.

Yhtyen keulahahmo Samu Haber perustelee uusversiota näin:

”Kun Sunrise Avenue dokumentin tekijät kysyivät olisiko minulla vielä jokin julkaisematon ässä hihassa, en voinut vastustaa kiusausta, vaikka olinkin jo ilmoittanut ettei Sunrise Avenue enää julkaise mitään uutta”, Samu kertoo.

”Biisin nimi on tatuoitu mun käsivarteen” –Samu Haber

”Vaikka Sunrise Avenuen musiikki onkin keventynyt vuosien saatossa, on yhtye alunperin rock-bändi, ja on mahtavaa että yhtyeen viimeisimmäksi julkaisuksi jää yksi suurimmista hiteistä tällaisena energisenä versiona. Olen tuosta kappaleesta ja tästä versiosta erityisen ylpeä. Biisin nimi on tatuoitu mun käsivarteen. Syystä.”

Lue myös: Nyt on retroa! Samu Haber poseeraa satulassa värikkäissä vetimissä – hankki upean menopelin

forever yours 2022 spotify.

Sunrise Avenue julkaisi debyyttialbuminsa On the Way to Wonderland vuonna 2006 ja nousi yhdeksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista rock-bändeistä. Viisi studioalbumia ja yhden kokoelmalevyn julkaissut yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa levyä. Viimeisellä albumillaan Heartbreak Century yhtye nousi suoraan Saksan albumilistan ykköseksi ja myi kultaa. 

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue tunnetaan parhaiten hiteistään Hollywood Hills, Forever Yours, Fairytale Gone Bad, I Help You Hate Me ja Heartbreak Century. Bändi on saavuttanut urallaan kymmeniä kulta- ja platinalevyjä ja suoratoistopalveluissa yhtyeen biisejä on kuunneltu yhteensä yli 770 miljoonaa kertaa.

Mainos

Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla. Haber on hurmannut katsojia The Voice of Germany -tv-ohjelman tähtivalmentajana Saksassa sekä Vain elämää -sarjassa tulkiten muiden suomalaisartistien kappaleita.

Lue myös: Samu Haber intona Suomi-startistaan: ”Voin painaa nyt kaasua”

Sunrise Avenue jätti jäähyväiset suomalaisyleisölle heinäkuun alussa esiintyessään kahtena peräkkäisenä iltana haltioituneelle Olympiastadionin yleisölle. Jäähyväiskiertueen oli määrä toteutua kesällä 2020, mutta keikkoja jouduttiin siirtämään koronapandemian takia.

Yhtyeen matka ja viimeinen kiertue päättyy 18. syyskuuta Düsseldorfiin.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *